2777
2789
عنوان

مامانای باردار بیایین میخوام یه چیزی بهتون یاد بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 53 پست
والا منم اومدم اینو بگم همه حمله کردن بهم . 

بله من دومی باردارم سر هیچ کدوم سخت نگرفتم خداروشکر اتفاقیم نیفتاد 

شبام تا صبح با پشت میخابم چون با پهلو نمیتونم برام سخته 

دختر ناز مامان🌸من و بابات و داداش ات بی صبرانه منتظر به دنیا اومدنتیم😍 خدایا مواظب دخترم باش🤲🏻💚💚💚
فقط با حرف یک نفر کل موضوعو انکار کردی؟؟؟؟ من کل بارداریم رعایت کردم فقط روز زایمان از بس درد داشتم ...

اون طاق باز خوابیدن فقط درست نیست چون واقعا خونزسانی کم میکنه وگرنه اصلا پیچیدن بند ناف به حرکت مادر ربطی نداره مربوط به طول بند ناف و حرکات خود جنینه

همتا اسم خـودمه♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله من دومی باردارم سر هیچ کدوم سخت نگرفتم خداروشکر اتفاقیم نیفتاد  شبام تا صبح با پشت میخابم ...

چی بگم والا امروز توی رسانه ملی شبکه ۳ این صحبت شد خوشحال شدم گفتم اطلاع رسانی کنم

من زیر نظر دو تا متخصص بودم که هر دوشون میگفتن بیشتر به پهلو و بیشتر به پهلو چپ بخوابم بخاطر خون رسانی بهتر به جنین 

طاق باز خوابیدن باعث میشه خون رسانی به جنین ضعیف تر بشه 

...
شایدم افتاده شما ندونی.

نه خداروشکر همه چی عالی پیش میره حتما برا شما افتاده فکز میکنی برا همه افتاده

دختر ناز مامان🌸من و بابات و داداش ات بی صبرانه منتظر به دنیا اومدنتیم😍 خدایا مواظب دخترم باش🤲🏻💚💚💚