2777
2789
عنوان

چرا بهم مجوز سقط ندادن آقای مشاور؟؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 48 پست
چیز خاصیم نیست واقعا مثل کم خونی مثل کمبود ویتامین D

آره دقیقا .... فقط هیچ وقت نمیتونن خون اهدا کنن ب کسی . ... اینم ک خیلیا تا آخر عمرشونم نرفتن اهدا کنن اونام  نمیکن . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگع بخورن چی میشه؟🤔

خونشون فاسد میشه   باید کل خونشون عوض کنن ... 

ولی تقریبا بزرگ ک میشن   ممکنه باقلا بخورنم طوریشون نشه   ولی دیگه امتحان کردنشم ریسکه .... 

دکتر ب من گفت 99درصد خودتم فاویسمی ولی  نه آزامایش دادم و تا 20سالگیمم باقلا میخوردم .... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
خیلی دلیل مزخرفیه برای سقط

آره 

ولی احتمال 90درصد بچه تا تو شکم مادره مشخص نیسفاویسم هست یا نیس .....  ک بخوان سرش بحث کنن 

اینکه دو فرزند اتیسم داشته باشی میشه سقط کرد؟ یا خانم مجوز توبکتومی میدن؟

پاسخ:
مجوز سقط داده میشه اگر از قبل ژن عامل اوتیسم مشخص شده باشه (( توضیحات کامل در خصوص اوتیسم در 2بخش در پیج گفته شده))

خدا شفات بده نابینایی و فاویسم و زالی مگه تو بارداری معلوم میشه 😂😂😂😂

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

کدوم پیج؟

پاسخ:
در تاپیک های قبلی گفته شده
moshavere.gntc

چون مطالب و بحث ژنتیک بسیار وسیع و گسترده هست امکان توضیحات کامل وجود نداره و امکان آپلود کلیپ های مربوط به مشاوره هم همینطور بدیلی محدودیت های موجود بنابراین تمامی کلیپ های مرتبط در پیج قرار داده شده تا همه بتونن استفاده کنن.

موفق باشید

بله و برای بقیه بیماری ها هم انقده طول میدن زمان از 16 هفته بگذره بعد تهش تحریک میکنن بری زایمان طب ...

من سقط قانونی داشتم اصلا اینطوری نیست دو‌روزه مجوز دادن و‌زایمان طبیعی برای خودمون بهتره چرا باید برای بچه معلول و‌مشکل دار شکممون رو پاره کنیم؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من سقط قانونی داشتم اصلا اینطوری نیست دو‌روزه مجوز دادن و‌زایمان طبیعی برای خودمون بهتره چرا باید بر ...

بنده هم دوبار داشتم

دردسراش رو کشیدم که میگم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بنده هم دوبار داشتم دردسراش رو کشیدم که میگم

چه عجیب تازه من ۲۰هفته بودم اما چون دکترم پریناتولوژیست بود نامشو قبول کردن ی سونو گرافی هم خودش انجام داد سن حاملگی رو ۱۸هفته زد

به دنیا اومد؟

نه😞دکترم غیر قانونی سقط کرد برام 'خیلی مشکلش حاد بود بچم''تاپیکش هست

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
حتی ممکنه به سندرم داوون و تالاسمیم ندن....بخاطر دست دس کردن عمدی خودشون تا ۱۹ هفته قانونی پر شه و ن ...

یه بنده خدایی رو اینجا دیده بودم چن وقت پیش، ۱۶ هفته بود و توی سونو ۱۳ هفته گفته بودن سندروم داون مثبته سندروم ادوارد هم مشکوک. اینجا نظر خواست همه میگفتن نه اشتباهه سونو سقط نکن قاتل عذاب الهی پشتت میاد فلان، ۱۸ هفته سونو رفت بچه معلولیت داشت رفت پزشکی قانونی مجوز ندادن تاپیک زده بود خیلی ناراحت بود التماس دعا میکرد ازم همه ک شاید معجزه بشه🤦🏻‍♀️ یه نسل بیمار میخواد ب مملکت اضافه کنن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
جدا؟؟؟؟؟سفط کردی ؟

آره '''کلی مشکل داشت''کلیه''قلب''کبد''سندروم داون''کل بدنش رو آب گرفته بود''''

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری