2777
2789

مثلا تا الان 2800000 بود مبلغ قسطم

ولی میگن تو اخر سال باید 5600000 تومن پرداخت کنم

و از ماه دیگه مثل روال قبل

یعنی میگن هر عید مبلغ قسط وام دوبرابر میشه

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

کسی سر درمیاره یعنی جی؟ 

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این زیادته مال اینه بانک ضرر نکنه بهترش این بود این پول پخش میشد بین همه اقساط نه ته سال دوبرابر بگیره . شاید پولشون از ارزش می افته این کارو می کنن قواعد خود بانکه برو ببین چطور توجیهت می کنن و میگیرن این مبلغو🤕