2777
2789
واست متاسفم من دارم میگم کل فامیلم سپاهین اتفاقا من دوست دارم که هستن ولی از نداری و حقوق کم نه اصلا ...

میگیریم اتفاقا خداروشکر که خداروزیمون رومیده

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
فدای محبتت عزیزم  اینا چه میدونن همین ماهواره که دیشب فرستاد ورونمایی کردازش  چقد زحمت ک ...

چرا زورت میبره میگم زحمت میکشن بله میکشن حقوق بالا و امکانات عالی ام دارن چرا دوست داری دروغ بگی آها میخوای من بگم آره ندارن بدبختن زهی خیال باطل دروغ کاره آدم ترسو هست من نمیترسم تو میترسی خوددانی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا زورت میبره میگم زحمت میکشن بله میکشن حقوق بالا و امکانات عالی ام دارن چرا دوست داری دروغ بگی آها ...

ببین خداروشکر 

نمیدونی بدون دخترم دوساله ش همین چند هفته پیش ۱۱میلیارد دادم خونه براش خریدم الحمدالله رب العالمین الزامات پدرشه 

نترسیدم خواستم بفهمونم بهت باجونشون بازی میکنن

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
ببین خداروشکر  نمیدونی بدون دخترم دوساله ش همین چند هفته پیش ۱۱میلیارد دادم خونه براش خریدم ال ...

ببین من با کسی دشمنی ندارم تو شوهرت کارش خطرناکه من عزیترینم و شهید دادم ولی ما داریم دفاع میکنیم که دروغ و ریایی نباشه که اگه باشه وای بحالمون

ببین خداروشکر  نمیدونی بدون دخترم دوساله ش همین چند هفته پیش ۱۱میلیارد دادم خونه براش خریدم ال ...

چرا باید بگید نداریم داریم تو بدبختی زندگی میکنیم همه جای دنیا نیروی دفاعی کشور بالاترین درآمد و داره ایرانم همینجوره باید همین جور باشه

ببین من با کسی دشمنی ندارم تو شوهرت کارش خطرناکه من عزیترینم و شهید دادم ولی ما داریم دفاع میکنیم که ...

ماهم ازاول دروغی درکارنبودومن رقمی نگفتم 

فقط ازسختی کارشون گفتم 

حقوق هرکسی هم به میزان تحصیلات درجه وماموریتهاش داره

چرا باید بگید نداریم داریم تو بدبختی زندگی میکنیم همه جای دنیا نیروی دفاعی کشور بالاترین درآمد و دار ...

همین ماهواره دیشب که صداوسیما میادبه راحتی نشون میده 

ایناجون دادن تااون شد ذره ذره جون دادن

ماهم ازاول دروغی درکارنبودومن رقمی نگفتم  فقط ازسختی کارشون گفتم  حقوق هرکسی هم به میزان ...

بله صد در صد وقتی اون کاربر گفت 8 تومن من تعجب کردم الان شاگرد مغازه عطاری 8تومن میگیره خودشو باد میزنه پشت میز

بله صد در صد وقتی اون کاربر گفت 8 تومن من تعجب کردم الان شاگرد مغازه عطاری 8تومن میگیره خودشو باد می ...

شاید نوع کارش فرق داره درجه ی آنچنانی نداره

درجه ام نداشته باشه سال1402 پایه حقوق 12 تومن بوده بدون اضافه کار و غیره 

دیگه هرکسی خودش میدونه 

دیگه هرکسی خودش میدونه 

بله صد در صد اما این طور حرفاها باعث میشه اگه مثلا شوهر شما پوله زحمت شو بده یه ماشین خوب بخره پشت سرش هزارتا حرف درمیاد اگه از اون اول جا مینداختن که نیروی دفاعی کشور حالا از هر ارگانی درآمد خوب میگیره این طرز فکرها جا نمی افتاد 

بله صد در صد اما این طور حرفاها باعث میشه اگه مثلا شوهر شما پوله زحمت شو بده یه ماشین خوب بخره پشت س ...

همه ی ارگانها خوب پول نمیدن کی گفته 

اکثرا همکارهای شوهرم حقوقی متوسطی میگیرن چون همگی ماموریت خارج از کشورندارن وتفاوت داره مسئولیتهاشون

همه ی ارگانها خوب پول نمیدن کی گفته  اکثرا همکارهای شوهرم حقوقی متوسطی میگیرن چون همگی ماموریت ...

بله صد در صد همه ارگان ها یک جور نمیگیرن مثلا نیروی انتظامی حقوق خوب ندارن  مزایا هم خیییلی کم اما ارتش حقوق متوسط ولی مزایا بن خرید کارت خرید اقساطی خونه سازمانی اینارو دارن