2777
2789

تاپیکمو ببین عکس قبل و بعد استفاده از قرص اسپرین رو گذاشتم

اینقدر معجزه میکنه که نگو

تو 3 روز اول معجزه میبینی

قرص اسپرین بخر تو اب حلش کن و به پوستت بزن اب یکم غلیظ بشه 

اینقدر عالیه که نگو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیکمو ببین عکس قبل و بعد استفاده از قرص اسپرین رو گذاشتم اینقدر معجزه میکنه که نگو تو 3 روز اول ...

واقعا جوشای دردناک و بزرگو هم اوکی میکنه؟تا دو هفته بنظرت بهتر میشه؟

2805

اینم مثل موضوعات قبلی مینویسم ایشالا بدرد کسی بخوره

دیدم اکثر دوستان با جوش صورت ، منافذ باز ، اکنه ، التهاب  ،چربی صورت و... که باعث جوش میشه مشکل دارشتن 

چیزی و امتحان کرده بودن الا چیزی که باید . از زدن ادرار گرفته تا چیزهای دیگه 

اگر مشکل هورمونی نباشه یا کاری نکرده باشید پوست تحری و دچار  صدمه باشه ، جوش و چربی طبیعیه
چیکار کرد ؟ اول باید از شوینده پوست چرب استفاده کنید . و حتما از نیاسینامید استفاده کنید 

نیاسینامید اکتیو پوستیه که باعث میشه ، منافذ بسته بشه ، التهاب کم بشه ، جوش ها از بین برن ، چربی پوست کنترل بشه ، خود پوست بهتر ترمیم و...

حالا چطور ؟ توصیه من نیاسینامید اوردینری هست بیشتر

اول صورتتونو میشورید با شوینده . بعد خشک میکنید آروم ، بعد از سرم نیاسینامید استفاده میکنید ، بعد از ده دقیقه آبرسان و مرطوب کننده و در آخر ضد آفتاب

حالا چرا آبرسان و ضد آفتاب ؟چون بعضی از شما پوستتون خیلی چرب نیست اما به خاطر کم آب بودن منافذش باز شده و جوش میزنه 

روی دو بار صبح و شب نیاسینامید و استفاده کنید به این صورت که گفتم . به هیچ وجه سرم ویتامین سی با این محصول استفاده نکیند 

با رتینول تداخل نداره ولی اونم هفته ای دو بار هست بیشتر نه

نتیجه میگیریم ؟اگر مشکل خاصینداشه باشید و درست انجام بدید حتما . اوایل استفاده ممکنه برون ریزی بشه یعنی بیشتر هم جوش بزنید ولی بعدش درست میشه 

میتونید روزی یک بار هم استفاده کنید ولی دو بار بهتره بعد از 10 روز یه نتیجه حداقلی میبینید ولی ادامه بدید قطعاااا و لطفا به خاطر خودتون میگم 

شوینده هم سراوی ، آبرسان (کلینیک ، اوردینری ، کوزارکس و سیمپل ) ، مرطوب کننده سراوی ، کلینیک و سیمپل و کوزارکس و ضد آفتاب ایزدین ، کوزارکس و اکسیس وای توصیه میکنم

حالا اکثر محصولات خارجی مثل همین نیاسینامید اوردینری و... که گفتم تو اکثر فروشگاه ها فیک دارن میفروشن در این حد که خیلیاشون حتی خودشون هم نمیدونن
حتما از جای معتبر بخیرید . من قبلا دو تا فروشگاه معرفی کرده بودم این دفعه سه تا معرفی میکنم .

اولی اوردینری استور دومی فروشگاه مادران و سومی سراوی ایران

اولی از همه بهتره تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره براتون . دومی فروشگاه سیسمونیه اما بهداشتی های اصل و داره سومی هم یه سایت دیگس اونم خوبه 

سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم.