2777
2789
عنوان

پذی لاکت دلدرد میاره؟

94 بازدید | 14 پست

دو بار به فاصله ده روز به پسرم دادم،عصر دادم بهش شب کلی گریه کرد. مگه ممکنه دلدرد بیاره؟ چرا این بچه اینقدر بیقرار شد هر دوبار؟

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدی لاکت رو برای ذل درد میدن بعد خودش دلدرد بیاره.نه گلم از چیز دیگه ای هست.بعدش پدی لاکت  هروق ...

واسه دل خواستن نبود. مریض بودم و از طرفی دلدرد و گریه شدیدش منو گیج میکنه. هیچ چیز دیگه ای بهش ندادم و خودم هم رژیم سفت و سخت دارم. منم مبهوت همینم قرار بود این باکتریها خوبش کنند چرا اینجوری میشه

اولش چون معده عادت نداره ممکنه دلپیچ بیاره ولی دکتر میگه بدید که عادت کنن

اهان پس شما تجربه شو داشتید؟ تعجب کردم چرا بجای تاثیر مثبت اینقدر بیقرارش کرده.بزور خوابوندیمش

شاید بهش نساخته دیگه نده واسه چیه؟ منم مبدادم ب دخترم ولی یادم نییس واسه چی بود

واسه دلدرد و درمان اسهال و ....کلا یکسری باکتری مفیده.

اهان پس شما تجربه شو داشتید؟ تعجب کردم چرا بجای تاثیر مثبت اینقدر بیقرارش کرده.بزور خوابوندیمش

آره بچه برادرم همینجور بود ولی نمیدونم بهش دادن عادت کرد یا یه قطره دیگه بهش دادن

آره بچه برادرم همینجور بود ولی نمیدونم بهش دادن عادت کرد یا یه قطره دیگه بهش دادن

بچه تلف میشه اینجوری. فک کنم نباید بدم. ۲ ساعت تمام گیج خواب بود ولی درد نمیذاشت بخوابه. مرسی عزیزم که گفتی