2777
2789
عنوان

رتبه ۳ رقمی

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 87 پست
اگر میخواید تیر ماه کنکور شرکت کنید باید بدونید نمیتونید نمرات بالایی توی امتحانات نهایی بدست بیارید ...

تیر ماه هم حتما میخام شرکت کنم خدای نکرده یهو مصاحبه نشد

خب بازم امیدی باشه ک حداقل ی رشته مربوط ب معلمی مثلا علوم تربیتی توی دانشگا خوارزمی فک‌کنم با رتبه ۱۵ هزار برمیداره 

اونجا اینو بخونم و بعدا آزمون استخدامی بدم

اگر میخواید تیر ماه کنکور شرکت کنید باید بدونید نمیتونید نمرات بالایی توی امتحانات نهایی بدست بیارید ...

بعد من وقتی داشتم ثبت نام میکردم هم سراسری زدم هم فرهنگیان

ینی من الان توی اردیبهشت میتونم سراسری هم انتخاب کنم؟برای مثال رشته جغرافیا یا مثلا آموزش ابتدایی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای اره درسته بعد من ب غیر این چیزا خیلی شرایط سخت دیگه ای هم دارم  واقعا گیجم نمیدونم چیکار ک ...

چقدر اعتماد به نفست پایینه دختر ... یکی از همکلاسیام باور کن اسمشم ب زور به زبون میاورد پارسال قبول شد من تعجب کردم 

شما فکر میکنی اونی که میره مصاحبه علامس یا حافظ کل رساله ؟؟نه باور کن از این خبرا نیست 

رشته های محض عاقبتی ندارن نگاه به الان نکن دولت جذب صد هزار نفری معلم داره این اتفاق نهایت تا دوسال دیگست شما بری ادبیات بخونی معلوم نیست اخرش چی میشه 

این کنکور فرهنگیان رو از دست نده تجربه ثابت کرده اولین برنامه هایی که در این کشور ریخته میشه خیلی پایه و اساس خاصی نداره یکدفعه دیدی ظرفیت بالایی رو جذب کردن اون وقته که فقط افسوس میخوری که اره فلانی با بیست هزار دبیری قبول شده من چون کمالگرا بودم فقط ب سه رقمی فکر میکردم هیچی ب هیچی

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
چقدر اعتماد به نفست پایینه دختر ... یکی از همکلاسیام باور کن اسمشم ب زور به زبون میاورد پارسال قبول ...

واقعا؟

اره من خیلی ناامیدم حس میکنم هیچی بلد نیسم زمان خیلی کمه🤦‍♀️🤦‍♀️

الان کرج شما اطلاع نداری با چند هزاره برداشتن پارسال برا آموزش ابتدایی همین دانشگا امیر کبیر

چقدر اعتماد به نفست پایینه دختر ... یکی از همکلاسیام باور کن اسمشم ب زور به زبون میاورد پارسال قبول ...

بد من حساب کردم فک کنم آن توی کنکور ۳۰ درصد بزنم و درس ریاضیو ۲۰ با فلسفه و منطق ک اصلا دوسش ندارم ۱۰

بعد اگ معدلم بشم ۱۹و۵۰ ب من رتبه ۳ رقمی میده 

احساس میکنم‌شدنیهه 

ولی بض وقتا ب کل امیدمو از دس میدم 

واقعا؟ اره من خیلی ناامیدم حس میکنم هیچی بلد نیسم زمان خیلی کمه🤦‍♀️🤦‍♀️ الان کرج شما اطلاع نداری ...

هر سال فرق میکنه اما مطمئن باش امسال ده برابره چون کنکور اختصاصی دارن میگیرن دیگه 

اون جغرافیا و ایناییم که میگی با سوابق تحصیلی جذب دارن رشته های تاپی نیستن که بخوای بترسی اگر هدفت دانشگاه رفتنه با صد هزارم میتونی دانشگاه بری 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
هر سال فرق میکنه اما مطمئن باش امسال ده برابره چون کنکور اختصاصی دارن میگیرن دیگه  اون جغرافیا ...

اره شنیدم با سوابق میشه ولی ن کرج منی ک ساکن کرجم خیلی مهمه ک دانشگام نزدیک خودم باشه یا تهران باشه یا کرج 

بخاطر همین 

بد من حساب کردم فک کنم آن توی کنکور ۳۰ درصد بزنم و درس ریاضیو ۲۰ با فلسفه و منطق ک اصلا دوسش ندارم ۱ ...

شما ریاضی اصلا نخونی هم قبولی باور کن نصفشون صفر میزنن 

اون معدل در حالی شدنیه که اردیبهشت بسته باشی همه چیز رو از 8 اردیبهش برنامه بریزی برای نهایی 

بخوای تیر کنکور بدی نهایت بتونی 15 و 16 بشی 

هر سال فرق میکنه اما مطمئن باش امسال ده برابره چون کنکور اختصاصی دارن میگیرن دیگه  اون جغرافیا ...

من۱۴۰۱ نگا کردم با ۷ هزار امیر کبیر قبول شدن

ایشالا امسال تا ۱۳ هزار اینا بیاد

میبینی چقد اعتماد بنفسم اومده پایین همین دیروز بود تاپیک زدم ب رتبه ۳ رقمی بعد الان دارم ب ۷ هزار ب بالا فکر میکنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️درحالی ک خودم حساب کردم خیلی راحت میشه ۳ رقمی اورد اگ‌معدلمو ۱۹.۵۰ بگیرم

کنکورم ۲۰.۳۰ بزنم

شما ریاضی اصلا نخونی هم قبولی باور کن نصفشون صفر میزنن  اون معدل در حالی شدنیه که اردیبهشت بست ...

ن دیگ کنکور تیر شرکت میکنم ولی براش نمیخونم دیگ هرچی خوندم همونو میرم تو جلسه کنکور ک دوزادهمو فول میشم از اردیبهشت شروع میکنم ب خوندن تا آخرای خرداد بعد از اول تیر تا ۶ وقت دارم اونم ی مرور میکنم پایه دهمو 

همین 

زمان نهاییا برا تیر نمیخونم

شما ریاضی اصلا نخونی هم قبولی باور کن نصفشون صفر میزنن  اون معدل در حالی شدنیه که اردیبهشت بست ...

خخلاصه ببخشید وقت تورم میگیرم

عزیزم موفق باشی 

همین ک وقت میزاری دونه ب دونه برام زحمت میکشی تایپ میکنی

ایشالا خدا بهترینارو سر راهت قرار بده🤲