یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
لگ جلو چاکدار رنگ سبز با مانتو رنگ آبی، شال رنگ قرمز و کفش رنگ زرد خردلی ست زیبای تابستانه ای می شود. رنگ سبز طیف های مختلفی دارد که می توان به سبز زمردی، سبز فسفری، سبز کاهویی، سبز ارتشی، سبز لجنی، سبز یشمی، سبز مغز پسته ای، سبز زیتونی، سبز سدری و سبز پاستیلی اشاره نمود.
اگر می خواهید لگ چاکدار رنگ سبز در هنگام پیاده روی استفاده کنید، می توانید با تونیک رنگ صورتی و کتونی رنگ قهوه ای ترکیب کنید.
برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن درسخون وباادب وموفق باشن و برای یاسمن که چشمش خوب بشه توکلاسش ودرسش خیلی موفق باشه وحرف مادرشو گوش کنه عفونت سینه وگلوش کاملا خوب بشه...برای یه دانشجو که تودرس و دانشگاه بسیارموفق باشه توامتحاناتش نمرات بالا وعالی بگیره به سلامت برگرده خونه وتامقاطع بالا توهمین دانشگاهش درس بخونه وموفق باشه ....ترم جدید هم موفق باشه