2777
2789
اذیت نمیشدی یعنی

شوهرم هیچی نمیگفت کلا خودشو ی جورنشون میده انگار بخاطرمن فقط رابطه داریم منم میدیدیم اون نمیخواد دیگه میگفتم ولش کن تابعد زایمان 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا من شوهرم تو پریودی میشینه روزا را میشماره کی تموم میشه😑 مدامم میخونه خدا گر ز حکمت ببندد دری ...

چ شوهری داری تو لعنتی، البته همسر منم کم نداره 

بهش گفته بودم بعد دوسال و خورده ازدواج کم و کمش باردار میشما ولی الان دوسال و دو ماه ازدواج کردیم باردار شدم، گفتم تو هفته دو بار نهایتش بعد شد سه بار کل تصوراتم ازش بهم ریخته بود تو دوران ازدواج😂💔

بنام خدا تا شب قبل زایمان پر گودرت ادامه دادیم😂

خوشحالم برات که مشکلی مث استراحت مطلق و خونریزی این چیزا رو نداشتی خودش یه نوع خوش شانسی ها تا دم آخر...😂🤩

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

چ شوهری داری تو لعنتی، البته همسر منم کم نداره  بهش گفته بودم بعد دوسال و خورده ازدواج کم و کم ...

مردا همشون همینن

جلوشون شل بیای تو چشم و گوشتم میخان بکنن

ولی من محلش نمیزارم میگم این ۱ هفته را از دستت راحتم مرخصیم و واسه خودم حال میکنم😂

منم ۱ سال و نیم بعد عروسی باردار شدم

🌹🌹🌹
خوشحالم برات که مشکلی مث استراحت مطلق و خونریزی این چیزا رو نداشتی خودش یه نوع خوش شانسی ها تا دم آخ ...

عزیزمی گلم😘😘

البته من سنمم کم بود بلد نبودم اصلا

الان تازه فهمیدم چی به چیه بعد دوتا بچه😂

🌹🌹🌹

من خاک برسر از دیشب تا حالا فکرم همین سوال هست 

خدا خیرت بده اسی ک پرسیدی😐 

من باردارم ماه ۴ هسم 

دیشب با شوهرم رابطه داشتم 

شوهرم معذرت میخوام داخل ا ر ض ا ع شد 

ب نظرتون برای بچم بد نیس؟؟؟؟ 

تورو خدا جوابمو بدین😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

من خاک برسر از دیشب تا حالا فکرم همین سوال هست  خدا خیرت بده اسی ک پرسیدی😐  من باردارم ...

اره اسی منم خیلی ذهنمو درگیر کرده دو ماه باردارم و رابطه نداریم امروز صبح ازم خواست دکتر هم منع نکرده ولی من نه میل دارم و میترسم

مرسی گلم♡ از دکتر بپرس ولی فکر کنم بد نیست