2777
2789
عنوان

بچه ام خیال باف نیست ولی .....

143 بازدید | 13 پست

دختر 7 ساله دارم 

امشب که میخاست بخوابه بهم گفت که چند شب پیش که تو اتاقش بود یکی و دیده که چشمای درشت و دندون تیز داره 

بهش گفتم هیچکس نمیتونه بهت آسیب بزنه از رو دلهره ای که داشت اوردمش پیش خودم 

راه حلی دارین برای این موضوع؟ 

ناهم ترسونرس

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

فیلم ترسناکی چیزی دیده شاید 

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

[QUOTE=326065899]فیلم ترسناکی چیزی دیده شاید [/QUOTE

نه اینو مطمئنم 

حدود س سال پیشم میگف رفتم تو اتاق یه اقایی دیدم با موهای بلند یه گوشه اتاق نشسته بود

اینارو میگ بیشتر خودم وحشت میکنم🤐

نمیدونم سرکتاب باز کنم یا نه 

با چراغ قوه توی اتاق تاریک بازی کنین مثلا بگو من قایمش میکنم تو با چراغ قوه پیداش کن بعدم شادی کنین تا پیدا کرد و تشویقش کن.سایه بازی کنین.اون بره توی اتاقش لامپو خاموش کن در اتاق باز باشه.تو توی اتاق روشن باش.از بیرون اتاق باهاش بای بای کن واسه هم برقصین از دور.انجام داد تشویق کن.کارتون ترسناک نذار.من که کلا نمی‌ذارم ببینه.بازی که صحنه ی ترسناک داشته باشه.فیلم همه چی...

[QUOTE=326065899]فیلم ترسناکی چیزی دیده شاید [/QUOTE نه اینو مطمئنم  حدود س سال پیشم میگف رفت ...

وای😐😐منم ترسیدم🥴

این کارا رو انجام بده ببین چی میشه.بعد چن وقت ببین نتیجه چی میشه..البته بچه ها قوه ی تخیل بالا دارن

با چراغ قوه توی اتاق تاریک بازی کنین مثلا بگو من قایمش میکنم تو با چراغ قوه پیداش کن بعدم شادی کنین ...

دوسال که تو اتاقش میخوابه و تابحال همچین چیزی اتفاق نیفتاد 

ولی همون شب که درمورد خاطره بچگیش داشت حرف میزد این موضوع پیش اومد 

وای😐😐منم ترسیدم🥴 این کارا رو انجام بده ببین چی میشه.بعد چن وقت ببین نتیجه چی میشه..البته بچه ها ...

ار تخیلی هستن ولی من مطمئنم که اینطور نیست

اولین باربود ازم خاست تا امشب پیشش بمونم موقع خاب

میگف یه چیز بگم قول میدی عصبی نشی همش ذهنم درگیر بود که چی میخاد بگه

با گریه گفت حرفش رو

گفتم بیا پیش من بخواب دیگ در حدی بود که وقتی میخاستم بیام اتاق خودم برقا خاموش بود خودم ترسم گرفت🤣

ار تخیلی هستن ولی من مطمئنم که اینطور نیست اولین باربود ازم خاست تا امشب پیشش بمونم موقع خاب میگف ...

چراغ خاب واسش بذار.بدون اینکه بفهمه در مورد کارتون هایی که دیده و.....صحبت کن.توی نت بخون چطوری رفتار کنی.مشاوره برو.حق میرم ترسناکه

چراغ خاب واسش بذار.بدون اینکه بفهمه در مورد کارتون هایی که دیده و.....صحبت کن.توی نت بخون چطوری رفتا ...

چراغ خاب داره ازش سوال کردم اونشب چراغ روشن بود گفت ار 

چون بعضی شبا میگ خاموش کن 

درسته باید با یه مشاوره مشورت بگیرم ولی این مورد بنظرت با مشاور از بین میره 🫠

چون مسئله جداکردن جای خاب نیست 

ماورایی داستان