فقط دعام کنید ب زودی زود به عشقم برسم دل پدرش خواهرش خونواده ش نرم شه دست ازمخالفت بردارن و بیان خواستگاریم دعام کردی حتما ی قلب بزاربرام به تاریخ۴م بهمن1402.دوستون دارم فدای نفسای حق و پاکتون🥹🫂❤️🙏
خب من متاهلم…پسرمو میبرم کلاس بالاخره چیزی ببینیم بیرون زیاد میریم من و پسرم
انشالا همیشه ب شادی خرج کنید
فقط دعام کنید ب زودی زود به عشقم برسم دل پدرش خواهرش خونواده ش نرم شه دست ازمخالفت بردارن و بیان خواستگاریم دعام کردی حتما ی قلب بزاربرام به تاریخ۴م بهمن1402.دوستون دارم فدای نفسای حق و پاکتون🥹🫂❤️🙏
میگم بشه ۳۰تومن ۳تاالنگو یا نیم تک پهنای کم یا دستبند بخرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب پس انداز کن دیگه طلای شکسته و دست دوم بگیر خرج مسکن و خوراکت هم که با خودت نیست راح ...
اوهوم مرسی گل