2777
2789
عنوان

بیاید از خواستگار 💩 ام براتون بگم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 49 پست

اولا همه ی خوبی ها و ملاکا رو نمیتونی تو یه نفر پیدا کنی پس دنبال همچین شخصی نباش 

بعدش فقط به تحصیلات نگاه نکن شخصیتش اگه خوشت اومد اونای دیگه حله

من لیسانس بودم شوهرم دیپلمه.العان اون داره دکترا میخونه،یه چیزایی تو زندگی ارتقا پیدا میکنه

میتونم الان بپرسم چند سالته و تحصیلاتت چیه چون تو یه تاپیک هم دیدم گفتید کسی که باید پز بده منم نه د ...

اره توهین کردم چون اینجا کاملا ناشناسه تو دختر عمه منو میشناسی مگه ؟ 

ادم اینجام نیاید راحت باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره توهین کردم چون اینجا کاملا ناشناسه تو دختر عمه منو میشناسی مگه ؟  ادم اینجام نیاید راحت با ...

راحت باش عزیزم به توهینات ادامه بده دوست تحصیل کرده 

دیگه ام ریپلای نکن از تاپیکت میرم بیرون

اولا همه ی خوبی ها و ملاکا رو نمیتونی تو یه نفر پیدا کنی پس دنبال همچین شخصی نباش  بعدش فقط به ...

اخه فقط تحصیلات نی 

فرهنگشون پایین تر از ما وضع اقتصادی پایین تر قیافش به دلم ننشست 

دمت گرم به علاوه استرسی که میکشی و وقتی که هدر میره  تو چند سالته ؟  خب اخه مثلا قیافه ط ...

سی و دو ،،،، مگه اون آقا نمیاد که ظاهرت و ببینه ؟ مگه اینجوری نیست وقتی یه پسر خوشش نیاد جلسه بعد کنسله ،خب چرا وقتی ما خوشمون نمیاد همه میگن قیافه مرد  که مهم نیست 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
شماکه نه ازتحصیلاتش راضی بودی نه قیافه چطورراه دادیداومده خونه  نکنه اینقدفرهنگتون بالاست که ه ...

الکی گفتن یعتی بابام الکی از خودش در اورد لیسانسه مطمین نبوده قیافشم نه ندیده بودم سنتی اومدن 

اخه فقط تحصیلات نی  فرهنگشون پایین تر از ما وضع اقتصادی پایین تر قیافش به دلم ننشست

به نظرم اگه اول با خودت حرف میزننو در میون میزارن بگو یکی دو جلسه همو ببینیم و ملاکامونو بگیم اگه اکی بود تشریف بیارید

من اینکارو میکردم.دو تا از خاستگارام خیلی پولدار بودن میدونستم بیان بابام ردشون نمیکنه واسه همین اول خودم حرف زدم و ردشون کردم اصلا به خانواده هم کشیده نشد

الکی گفتن یعتی بابام الکی از خودش در اورد لیسانسه مطمین نبوده قیافشم نه ندیده بودم سنتی اومدن 

عزیزم سنتی همیشه اول ازمعرف درموردشغل وتحصیلات بپرسیدوعکس وحتماببینیداگه اوکی بودبیان

به نظرم اگه اول با خودت حرف میزننو در میون میزارن بگو یکی دو جلسه همو ببینیم و ملاکامونو بگیم اگه اک ...

خوانواده با بیرون رفتنم با ی پسر غریبه مخالفن 

مجبورم اول بگم بیان خونه 

عزیزم سنتی همیشه اول ازمعرف درموردشغل وتحصیلات بپرسیدوعکس وحتماببینیداگه اوکی بودبیان

عکس ببینم خوشم نیاد 

چجوری روم بشه بگم به خاطر قیافت که دست خودت نبوده ردت میکنم ؟