2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

200

التماس دعا

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ممنونم🙏ب دستانم قول دستانت را دادم من بد قول نیستم تورو بدست میارم❤😍

۱۰تا

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                           🥀🥲              ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🥰

۱۰۰ یا حضرت رقیه به حق معصومیتت شفامو از خدا بگیر بحق قلب شکسته حضرت عمه ت ،بحق سر بریده امام حسینت بحق دو دست بریده حضرت عباس بحق اشکایی ک برا معصومیتت ریختم قسمت میدم ناامیدم نکن یا حضرت رقیه بحق قلب شکسته و لحظه لحظه دلتنگی و بی قراری واشک بچه های معصوم شهدا شفامو از خدا بگیر😢😢😢😢😢

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا