2777
2789

خانوما شماهم مثلا درد مث خالت نیشگون تو قسمت رحم داشتید که بعد متوجه بشید سردیه یا تنبلی؟ درد شدید و بدنه مثل حالت نیشگون ومنقبض شدن سطحی پیچیدن باد اون قسمت

گلی جان من راجع بهش نمیدونم اما ی کانال خوبی تو ایتا هست. مطالب خیلی خوبی راجع به مسائل زنان میزارن.

نمیدونم راجع به این مشکل هم گفتن یا نه. در هر حال خواستید لینک ارسال میکنم.

کانال من نیست، من فقط چند وقت عضو این کانال هستم

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

علائم دیگه نداری؟ خونریزیت کم نشده؟ یا دوره پریودی کوتاه نشده؟ خونت سیاه  نشده؟ درد زیر شکم از هرچیزی میتونه باشه نمیشه قطعی گفت سردیه یا تنبلی ممکنه تنبلی اصلا درد نداشته باشه یا سردی با علائم دیگه خودشو نشون بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علائم دیگه نداری؟ خونریزیت کم نشده؟ یا دوره پریودی کوتاه نشده؟ خونت سیاه  نشده؟ درد زیر شکم از ...

چرا دوره پریودم سه چهارروز بیشتر نیس خونشم درحد ببخشید مثلا روز اول خیلییی شدید دلدرد کمردرد بد اما بعد دوروز خوب اروم میش اماخونریزی شدید نیس و قرص مفنامیک اسید میخوردم بعنوان مسکن همون روز اول ک اینجا بهم گفتن نخور خون کم میکنه ....اما پریودم خیلی درد شدید روز اول روز چهار سوم دیگ تهاش بود در حد اینک نواره یدونه پرخون میشه  ها اما درحد قبلا نیس ک لباس زیرم کثیف میشد 

شمامتاهلی؟ میتونم شخصی خرف بزنم اگ متاهلی.

😞مرسی نمیخوام گلم

چرا.

و اینکه پیام پایین خوندم متوجه شدم راجع به پریود میگید. من لینک می فرستم چون فکر میکنم بهتون واقعا کمک میکنه.

امیدوارم یکبار مطالب شون گوش کنید.

✅خانم محترم ،دختر خوب، عضو کانال زنان هستی؟؟! بیا بین چه مطالبی گذاشتیم. 😍😳🤯😊😍😍😌😌

خانم ها و دختران، در کانال زنان هم حتما عضو بشن چه متاهل، چه مجرد

جهت دریافت خدمات و پشتیبانی درمان و آموزش رفع مشکلات زنان در کانال زیر وارد شوید.
https://eitaa.com/joinchat/3089433007Cfe1ed13b11

❌کانال مخصوص بانوان هست و لطفا آقایون عضو نشن، هم به دلیل حریم خصوصی هم اینکه مطالب به درد آقایون نمیخوره ❌

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
چرا دوره پریودم سه چهارروز بیشتر نیس خونشم درحد ببخشید مثلا روز اول خیلییی شدید دلدرد کمردرد بد اما ...

عزیزم شما مجردی صحبت با متاهل به چه کارت میاد اگر درباره همین علائمت هست که چیز بیشتری نمیدونم باید دکتر بری و سونو بدی همون متخصصش هم با شرح حال نمیتونه کمکت کنه ازت جواب آزمایش و سونو میخواد ولی پد بهداشتی رو باید هر ۴ساعت عوض کنی چه خونت زیاد باشه چه کم باشه اگر عوض نکنی به مرور عفونت میگیری 

عزیزم شما مجردی صحبت با متاهل به چه کارت میاد اگر درباره همین علائمت هست که چیز بیشتری نمیدونم باید ...

😞بخدا چیز بدی نمیگم لغو درخواست بدین فقط میخوام ازتون سوال بپرسم که اینجانمیتونم راجب همین دردم هس ...

😞بخدا چیز بدی نمیگم لغو درخواست بدین فقط میخوام ازتون سوال بپرسم که اینجانمیتونم راجب همین دردم هس ...

میدونم عزیزم منظورم این نیست سوال خاصی داری ولی واقعا انقدر دردهای زیر شکم میتونه علت‌های زیادی داشته باشه که فقط با آزمایش و سونو اونم پیش پزشک متخصص میتونی بفهمی از چی بوده شاید اصلا چیز خاصی هم نباشه فقط بخاطر سرمای هوا و خوب مراقبت نکردن و گرم نگه نداشتن تو طول پریودی باشه اگر علائم خاص دیگه‌ای نداری نگران نباش صبر کن ببین پريود بعدیت چطور میگذره اگر بازم مشکل داشتی برو دکتر 

میدونم عزیزم منظورم این نیست سوال خاصی داری ولی واقعا انقدر دردهای زیر شکم میتونه علت‌های زیادی داشت ...

🥺ممنون گلم فقط میخواستم یه موضوع راجب خودم بگم و بپرسم این بخاطر اون ممکنه باشه یانه براهمین اینجا نمیتونستم بگم  اگرنه هیچ منظوری نداشتم