2777
2789
عنوان

تحصیل در خانه

168 بازدید | 12 پست

سلام من تازه عضو شدم به خاطر اینکه سوالمو بپرسم چون خیلی برام مهمه. خانما دختر من کلاس هشتمه و متاسفانه استرس و اضطراب شدید داره. تیک عصبی داره و مدام دچار حمله های عصبی میشه. فعلا دارم پیش مشاور میبرمش. چون توی مدرسه خیلی اذیت میشه و تمرکز نداره تصمیم گرفتیم توی خونه تحصیل کنه. کسی شرایط تحصیل در خانه رو میدونه؟ الان از وسط سال می‌تونه دیگه مدرسه نره؟ خواهشاً هرچی که می‌دونید بهم بگید و کمکم کنید🙏

گرمی دستات، سرخی لبهات، تپش قلبت، نرمی صدات........ همش مال فشار خون بالاست، مریض بعدی....!! ️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی لایک کنه

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
بهتر نیست از مدرس یا آموزش پرورش سوال کنی ؟

خیلی نگران دخترمم. فعلا نمیتونم برم پیش آموزش پرورش گفتم ببینم کسی اینجا اطلاعی داره

گرمی دستات، سرخی لبهات، تپش قلبت، نرمی صدات........ همش مال فشار خون بالاست، مریض بعدی....!! ️
چشم عزیزم ممنونم 

عیز از نظر اموزش پروزش اصلا تو خونه درس خواندن اشکالی نداره

و دانش انوز باید در نقاطع پایان دوره بره انوزش پرورش امتحلن بده 

مثلا دخترم دوم بود میخاستم مدرسه نفرستمش گفتن باید سال سوم ک میشه اخر سال بره اموزش پرورش ازمون بده

یا مثلا چهارم اگه باشه باید اخر هفتم امتحان بده

بجه شما ک هشتمه باید سال نهن بره اموزش پرورش امتحان بده 

باز از اونور سال دوازدهم باید امتخان بده

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
عیز از نظر اموزش پروزش اصلا تو خونه درس خواندن اشکالی نداره و دانش انوز باید در نقاطع پایان دوره بر ...

یک دنیا ممنونم فقط آخر هرسال بره امتحان بده که براش ثبت بشه ؟ و اینکه خودشون میگن چه زمانی ببرم که امتحان بده؟

یک دنیا ممنونم فقط آخر هرسال بره امتحان بده که براش ثبت بشه ؟ و اینکه خودشون میگن چه زمانی ببرم که ا ...

چونکه از یه نفر شنیده بودم که آموزش پرورش مجوز نمی‌ده و باید با یه مدرسه غیرانتفاعی هماهنگ کرد که حضورشو سوری بزنه خیلی نگرانم برای آینده دخترم ولی از یه طرفم نمیتونم عذاب کشیدنشو ببینم 😞

یک دنیا ممنونم فقط آخر هرسال بره امتحان بده که براش ثبت بشه ؟ و اینکه خودشون میگن چه زمانی ببرم که ا ...

اخر هر دوره تحصیلی

مثلا اخر دوره ابتدایی اول

سال اخر ابتدایی دوره دوم 

دبیرستان دوره اول سال اخرش

سال اخر دبیرستان دوم

تو این پایه ها از بچه ازمون میگیرن دیگه زمانش کی ببری احتمدلا همون خرداد اینا همزمان از بچه ها ازمون میگیرن

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
اخر هر دوره تحصیلی مثلا اخر دوره ابتدایی اول سال اخر ابتدایی دوره دوم  دبیرستان دوره اول سال ...

ممنونم عزیزم دعات کردم❤️