2777
2789
جلو ازدواج تو سن پایین وایستادم البته تو این مادربزرگ پدربزرگم بیشتر کمک بودن گفتن اشتباه ما دیگه نب ...

دمت گرم❤ خیلی خوبه که پدربزرگ مادربزرگت جلوی این رسم وایسادن چون معمولا خیلی از ادمای پیر در برابر تغییر مقاومت میکنن حرف حرف خودشونه

اتفاقا نظر شما رو که تو تاپیک اسم بچه خوندم به ذهنم رسید اینو بزنم❤ فعلا که طرفدار نداره خخخ

آخه حالا حالا ها مونده برسن... قدم های کوچیک کارسازه ... کار قشنگی کردی تاپیکت خوبه👌❤️

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دمت گرم❤ خیلی خوبه که پدربزرگ مادربزرگت جلوی این رسم وایسادن چون معمولا خیلی از ادمای پیر در برابر ت ...

من پدربزرگ مادربزرگم خیلی کمک بودن کلا همین زنگ میزدی بابا فلان چیز گفت مادربزرگم چادر مینداخت سرش میومد سراغش یا به اون زنگ میزدم مامانم ناراحتم کرد می‌گفت بیا خونم دختر خودم شو 

برام کاملا بی معنیه کسی که منو یکبار هم تو طول سال نمیبینه و رفت و آمدی نداره انتظار داره تو مراسم ه ...

یکی از فامیلای ما وقتی عروسی میره حتما طوری حساب میکنه که کادویی که میده هم پول غذایی که میخورن رو بده هم جوری باشه که اگه صاحب عروسی قبلا کادویی چیزی داده اونم جبران بشه

همین فامیلمون مراسمای ختم رو معمولا شرکت میکنه ولی وعده غذایی رو نمیمونه چون میدونه به صاحب عزا هم فشار مالی وارد میشه هم اون خودش حالش بده بار روانی داره

من با تلاش های ۱۵ ساله بالاخره به شوهرمو و مادرشو خواهراش فهموندم که من وظیفه ایی برا زنگ زدن به اونا ندارم

هرچند مامانش هر وقت منو میبینه چص کنشو میزنه به پریز 

ومنی که عینه خیالم نیست

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
یکی از فامیلای ما وقتی عروسی میره حتما طوری حساب میکنه که کادویی که میده هم پول غذایی که میخورن رو ب ...

من به خاطر هزینه اش نگفتم بیشتر منظورم این بود وقتی مثلا من با کسی در طول سال رفت و آمد نمیکنم قطعا به خاطر اختلاف تو فرهنگ، سلیقه، رفتار و خیلی چیزهای دیگه ست و برای همیشه گذاشتمش کنار پس چه لزومی داره تو مراسم ها همدیگه رو ببینیم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من به خاطر هزینه اش نگفتم بیشتر منظورم این بود وقتی مثلا من با کسی در طول سال رفت و آمد نمیکنم قطعا ...

نه منظورتونو متوجه شدم👌👌گفتم منم یه مثال از مبارزه با فرهنگ نادرست تو عزا و عروسی بگم

خیلی رو مخه😑👌👌

اخه من با کسایی که پشت سرم زیرآبمو میزنن و علیه من هستن چه حرفه مشترکی دارم 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

تو فامیلای ما هیچکدوم ار دختراشون نمیزارن بیشتر از دیپلم بگیرن  میخواستن مثلا آفتاب مهتاب ندیده باشن دختراشون

ولی الان دانشجو ام دهن همه رو هم گل گرفتم با اینکه  همشون مخالف بودن ولی پدرم طوری واسش جا انداختم 

دوم اینکه یه بار تو دانشگاه  استادمون با یه  نفر زیادی لج بود بی دلیل میخواست بندازتش بیرون بچه ها هم می‌دونستن استاده با این دختر مشکل داره کلا . دختره هم طوری جوابش داد که استا دیگه جوابش رو نداد

یا خودم  همین استاد باهام افتاد سر لج از نمره امتحان کم کرد با اینکه همش رو درست زده بودم منم رفتم گزارشش دادم