2777
2789
عنوان

رفتم اعتکاف پریود شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی گریه کردم هیچ وقت فضای اعتکافو تجربه نکرده بودم نمیدونستم اینقد خوبه که اینجوری شد اره برگشتم ...

انشاءالله اگر عمری بود توکل به خدا دفعه بعدی میری ولی قبلش ال دی بخور جانم🥰

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤

منم بار اول ک رفته بودم شب اخر پریود شدم  انقدر گریه کردم ک نگو ولی بر نگشتم یه جای بود تو مسجد پریودی ها میرفتن اونجا دعا رو خوندم عصری تموم شد اعتکاف برگشتم ولی میگفتن سال دیگه باید بیای تا اعتکافت قبول بشه سال دیگشم رفتم باز 

تو رو خدا روی اعتقادات کارکن عزیزم.  بندگی کردن یعنی از جون و دل بپذیریم اونچه را خدا لحظه به لحظه واسمون مقدر کرده نه اینکه ببینیم خودمون با چی اکی هستیم.  من قراربود این سه روزکربلا باشم. شوهرم ته دلش راضی نبود نرفتم.  قراربود بذم اعتکاف پسرم درس داشت نرفتم. روزه گرفتم شوهرم دیروز باباش اینارادعوتکرد رستوران واسه روزپدر تا ساعت 2 روزه بودم اونجا گفتم خدایا به خاطر خوشحالکردن بنده ات روزمو میخورم.  چون زشت بود بقیه بخورن من بشینم نگاه کنم.  بعد شنیدم در این حالت خوردن روزه ثواب هفتادبرابر روزه را داره.  بندگی یعنی عشقبازی باخدا.  یعنی هرلحطه بگی ای خدای من ای معبود من  الان چی میخوای ازمن الان وظیفم چیه و خودمون بندازیم تودستای خدا. نه اینکه ببینیم خودمون دوست داریم چیکار کنیم

خیلی گریه کردم هیچ وقت فضای اعتکافو تجربه نکرده بودم نمیدونستم اینقد خوبه که اینجوری شد اره برگشتم ...

منم یه بار رفتم و ده روز زودتر پریود شدم

ولی خدا را شکر کردم از اونجا اومدم بیرون چون بقدری بد بود فضاش که دلم میخواست بزنم بیرون

افتضاح بود افتضاح

چی بگم(: فقط دلم شکسته اینجوری اومدم بیرون

خدا با هیچ کدوم از بنده هاش لج نیست عزیزم

هیچوقت از خدا دلگیر نباش

خیر و مصلحت بوده

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

نگو این حرفو دختر خاله من اون همه پیاده روی کربلا رفت نزدیک حرم پریود شد چ ربطی ب این حرفا و دل گرفتن داره میدونستی پریود میشی باید با قرص مینداختی عقب اگه خیلی برات مهم بود

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
حیف اونا که رفتن اعتکاف نی نی سایت نمیان  و الا میگفتم منم دعا کنن

چرا من اعتکاف ام الان برات دعا میکنم 

انشالله حاجت روا شی 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
2810