2777
2789
عنوان

بعضی بچه ها چرا انقدر اذیت کن هستن؟

106 بازدید | 10 پست

دخترم ۳سالشه انقدر وابسته منه که حتی حموم و دسشویی هم نمیتونم برم پشت دسشویی انقدر زار میزنه تا نصفه کاره ول کنم همش یه ساعتم پیش هیچ کس نمیمونه حتی مادر خودم تا من برم یه ساعت برای خودم قدم بزنم هفته دوسه بار باید شوهرم با ماشین ببرتش بیرون تا من برم یه دوش بگیرم 😔اونروز رفتیم پارک شوهرم داشت تاب هلش میداد من رفتم دوقدم اونورتر بشینم رونیمکت خودشو کشت که بیا فک کرد ازاونجا پامیشم فرار میکنم .توخونه به زور میبرمش دسشویی ولی هرجا میریم ۱۰ بار منو بلند میکنه که جیش دارم دیشب تومهمونی بودیم دوستمم بچه داره راحت نشست خورد کیف کرد بچشم یه گوشه بازی میکرد ولی این منو اینور اونور میکشوند ۵بار بردمش دسشویی همش اتاق و اینور اونور که بیا بامن بازی کن . جمعی نیس که من نرم و ترحم نکنن بهم . باوجود این دیگه اصلا به بچه دوم فک نمیکنم 😔 بخداناشکری نمیکنم نریزید روسرم دوسش دارم بابتش شکرمیکنم ولی داغون مبشم بعضی وقتا بردمش مهدهم دووم نیاورد یه ماه گریه کرد اصلا به هیچی علاقه نداره نه اسباب بازی نه عروسک هیچی فقط باید بچسبه به من

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

باید ببینی کجای کار میلنگه....بچه اذیت کن نیست ی مشکل تربیتی داره

اضطراب جدایی ک منشاش چیز دیگس

اولین درمان محبت بی حدونصاب . خیلی راهای دیگ ک بایدداجراش کنی اروم اروم نتیجه بگیری

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرمنم سه سالس 

نیم ساعت خودش میتونه تنها بمونه سه ساعت با داداشش میمونه با باباشم تا سه روز گذاشتمش....

نکه اشکال تربیتی نداره ولی این ی زمینه مشکلی نداره ک جدا باشه ازم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
2805

عین دختر من! هر جمعی رفتم اونجا مادرها به من کفتند خدا بهت صبر بده! به شدت لجباز و جیغ جیغو  که مادرش رو کلفت تمام وقتش کرده یه جا بخوام بنشینم ده بار بلندم میکنه! آب بیار براش میارم چرا تا نصف لیوان هست پرش کن!! آب ریخت! نگفتم بازم آب بیار! آب ریخت رو لباسم( در حد یه بند انگشت) لباسم رو در بیار!!  و ….. فقط یه گوشه ی خیلی کوچیک رو مثال زدم

باید ببینی کجای کار میلنگه....بچه اذیت کن نیست ی مشکل تربیتی داره اضطراب جدایی ک منشاش چیز دیگس او ...

نمیدونم والا ازوقتی چشمشو باز کرد فقط وابسته من بود . کجای کارم باید بلنگه؟ طبق اصول بعضی وقتا عصبانی میشم خیلی وقتا جدی برخورد میکنم ولی محبتمم زیاده

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
 عین دختر من! هر جمعی رفتم اونجا مادرها به من کفتند خدا بهت صبر بده! به شدت لجباز و جیغ جیغو &n ...

دقیقا مثل این . دیشب داشت خوابم میبرو گف اب میخوام بلندم کرد اب اوردم گفتم نمیخورم

نمیدونم والا ازوقتی چشمشو باز کرد فقط وابسته من بود . کجای کارم باید بلنگه؟ طبق اصول بعضی وقتا عصبان ...

گاهی ی حرکت خیلی ریز همچیو بهم میریزه....کامل مطالعه کن بعد تو رفتارش دقیق شو ببین علت چیه نتونستی برو مشاور کودک

دقیقا مثل این . دیشب داشت خوابم میبرو گف اب میخوام بلندم کرد اب اوردم گفتم نمیخورم

والله منم اینطورم نزدیک ده بار موقع خواب منو از جام بلند میکنه!  علاوه بر اینا غذا هم به زور میخوره و هر وعده غذایی دو ساعت زمان میبره غذا رو نمیجوه و‌تو دهانش نگه میداره

همون طور که بقیه هم گفتن رفتار بچه تون ناشی از یه ایراد در روش تربیتی هست . حتما درباره اضطراب جدایی یا مشاوره برید یا مطالعه کنید . در این حد واقعا نرمال نیست برای سه سالگی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚