2777
2789
عنوان

اگه این اتفاق براتون پیش بیاد...

135 بازدید | 21 پست

یه گندی زدم ک از محل کارم اخراج شدم.اگه برای شما پیش بیاد حاضرین برگردین محل کار بگین میخواین جبران کنین و خسارت میدین اجازه بدن بمونین؟

بستگی به خسارتش داره 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

ههون لحظه باید میگفتی

بعدا خوب نیست 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی زیاد نیس و میشه پرداخت کرد البته اون گفته خسارت نمیخواد 

اگه اینجوره من باشم اصرار میکنم که بدونه در قبال خسارتش مسوولیت قبول کردم. 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
اگه اینجوره من باشم اصرار میکنم که بدونه در قبال خسارتش مسوولیت قبول کردم. 

پس ینی شنبه آخرین تلاشمم کنم و ازش بخوام اجازه بده برگردم سرکارم یا فقط بگم مبلغ خسارت رو مشخص کنه و حرفی از بزگشت نزنم؟

گفتم بهش دو سه ساعت بعدش ک یکم آروم شد گفتم خاضرم خسارت هم پرداخت کنم.گف نه نیازی نیس 

گفتی میشه بمونم؟

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
پس ینی شنبه آخرین تلاشمم کنم و ازش بخوام اجازه بده برگردم سرکارم یا فقط بگم مبلغ خسارت رو مشخص کنه و ...

بنظرم اول اجازه بگیر بعد درمورد خسارت حرف بزن. شاید کلا بخشیده

گفتی میشه بمونم؟

نه فقط دو سه ساعت بعدش زنگ زدم گفتم لطفا یه تایمی بزارین میزان خسارت رو مشخص کنین خدمتتون تقدیم کنم .اونم گف خسارتی لازم نیس حل شد ماجرا.اما نگف برگرد سرکارت.منم نگفتم 

بهش زنگ بزنم ازش تایم بگیرم برم باهاش حرف بزنم؟

اره حتما

ینی دیگه بهم اعتماد نداره کارو بسپاره دستم

خودت ببین حست چیه. چون درست هم میگی. اگه فک میکنی واقعا همچین چیزی میشه نرو الکی

2810