2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126185 بازدید | 839 پست
هفت تومن پولی نیست تو این گرونی و تورم .شایدبرا شما زیاد به چشم میاد 🤔

هفت میلیون پول توجیبی یعنی طرف باید بالای  ۶۰ ۷۰ میلیون درآمدش باشه که ۷ میلیون فقط پول توجیبی به زنش بده

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
همه شوهرااهمینن دخترا هم همش لباسسسسس عادیه این راست میگم چقد لباس میگیریم خدایی خخخخ

فک کنم اکثرا مردا به لباس زیاد گیر بدن خخخ خانمام اهل خرید ولی من طلا خوشم نمیاد زیاد شوهرم همش طلا میخره برا پس انداز البته فقط به نام منه به کام خودش البته که برا زندگیمونه دیگ منو اون نداریم واسه خرید ماشین یا خونه میره همیشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفت تومن پولی نیست تو این گرونی و تورم .شایدبرا شما زیاد به چشم میاد 🤔

بله برای ما که ماهانه حقوقمون ۱۴ تومنه و هشت تومن ثابت قسط وام میدیم غیر از خرج های متفرقه هفت تومن خیلی زیاده

من ماهانه همسرم بنده خدا بین ۵۰۰ تا ۱ تومن برام میریزه که همونم پس انداز میکنم و یجا یهو ب کارمون میاد

هفت تومن برا شما هفت تومنه😎 برای ما ههههففففتتتت تووووومننننننن🤯🤯

بله برای ما که ماهانه حقوقمون ۱۴ تومنه و هشت تومن ثابت قسط وام میدیم غیر از خرج های متفرقه هفت تومن ...

هفت تومن تو ایران بی ارزشه ربطی هم به اینکه کسی وضع مالیش چطور باشه ندارع .نمی‌دونم چرا یسری حرص خوردن به خودشون گرفتن .مگه من گفتم پولدارم و این پول برام چیزی نیست .تو کشور ما با این پول کار خاصی نمیشه که آدم بخواد کلاس بزارع 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
2805
ماشالله ملیاردرها همه جمع شدن. نصفشون از رویاهاشون گفتن باور نکن عزیزم نسبت ب حقوق شوهرت با هم به ...

اره میانگین حقوق تو جامعه ما ۱۰ ۱۲ میلیونه که به نظرم به خورد و خوراک یا نهایتش پوشاک یه خونواده هم به زور میرسه بعد اینجا اکثرا ماهی چند میلیون پول توجیبی میگیرند تازه خرج پوشاک و...هم شوهره جداگونه میده این چند میلیون رو همینجوری میده

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
نفقه فقط سیر کردن شکم و خانه هست اجاره باشه هم فرقی نمیکنه طبق قانون پس اگه فکر می‌کنی ژنه خرج رنگ ...

ها؟؟اشتباه ریپلای کردی؟

از خدا میخوام فرزندم به باباش بره 😍اخلاقش ،رفتارش،احترامش،دوست داشتنش🫂❤️
ماهی ۱۲ پول توجیبی یا واسه خرج خونه هم هست؟

نه بابا کل حقوقه که دستم برای خرج و پول تو جیبی میاد ولی خوب هستن کسایی اینقدر دیدم همسرانشون بهشون میده،کلی پولی که دستم میاد و گفتم

از خدا میخوام فرزندم به باباش بره 😍اخلاقش ،رفتارش،احترامش،دوست داشتنش🫂❤️

از وقتی دریم تموم شد سرکار رفتم بعد ازدواج شوهرم یه مدت بیکار بود بعدشم درآمد کم و عقب افتادن حقوق و .. چیزی به اسم پول گرفتن رو تجربه نکردم ولی کمک مالی بهش زیاد کردم ! البته اونم حقوقشو به کارت من میریزه

چ جوري درست كنم بلدي بهم ياد بدههه مامانش زنده بود من تو خونه نُون نداشتم براي اون گوني پسته و گردو ...

دیگه اعصابم نمیکشه بخونم

پول رنگ وآرایشگاه ولباس وپفک نمیده براگوشت غرنمیزنه شعوره کادوخریدن،نداره

خرج خودت باخودته، حالا پرو،هم هست،،،چراموندی؟چرابچه،آوردی؟؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
2810