2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126192 بازدید | 839 پست
هنوز عقدم فک نکنم ماهانه مبلغی بهم بده بعد ازدواج اما فک کنم از اوناست کارتشو میده بهم میگه هر چی می ...

از همین الان عادتش بدی حتما بری خونتم ادامه دار میشه وگرنه دیگه هیچ وقت نمیده این تجربه منه...من از اول بعد عقدمون خودم مستقیم تلفنی حرف میزدیم گفتم که یه مبلغی ماهیانه بزن حسابم چیزی لازمم شد بخرم دیگه به تو زنگ نزنم هی پول بزنی خوشم نمیاد اینجوری پول بخوام از همسرم ....چون شوهرم حقوق بگیر نیس کارش ازاده اونم بدون حرفی قرار گذاشت باهام هرهفته پنجشنبه ها بزنه تا الان که ۷سال شده خداروشکر داده هرسالم بیشترش کرده الان رسیده ۵تومن البته کارت یارانه هم دست منه اونم برای من هس اصلا تا حالا یه بارم شوهرم نگرفته ....هرچیم بخوام بخرم خودش پولشو میده ربطی به ماهیانه من نداره از پنج ماهگی حاملگیمم برای پسرم شروع کرده هرماه ماهیانه میده طلا میخرم خودم استفاده میکنم بزرگ شد انشاءالله یا پولی دستمون اومد بزاریم ردش به خونه ای بخریم براش....برای پسرمم ۵تومن میده هرماه....از تجربه ی من استفاده کن الان عقدین تو رودوایسی هس بگی ماهیانه بده بدون حرفی میده بعد عروسی نمیده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بهم پول نامیده اما مثلاً بریم خرید بهترین لباس و گرون ترین چیزا رو برام میخره .یا میریم فروشگاه ه ...

همه ی اینارو که همه مردا باید انجام بدن اینو اسی نگفتا پول توجیبی فقط برای خودتون رو میگن هرکاری دوست داشتی بکنی ربطی به خریدای خونه وچیزای دیگه نداشته باشه

من ماهی ۱تومن یا ۲تومن یا هیچ بستگی داره 

کاربر سال ۹۷ .. خوب میشناسم.🤍🤍🤍من زنم  یه زن یه زن باتمام ظرافتش .من تو ۱۷سالگی ازدواج کردم و وارد برگه جدید ی زندگی شدم ..داستان زندگی من یه رمان غم انگیز😭 امااااااااامن مطمینم 😍 .....پایان خوشی داره🥰.. ایشالله 😇😇😇برا سلامتی خودم و تنها عشق زندگیم یعنی بچم دعا کنید...ممنونم ازتون خاهرای مجازی من🥰🤩 و برای سر به راه شدن همسرم..😔                               

دوستان یه مشاوره پیدا کردم درباره شکست عشقی ، افسردگی ، روابط عاطفی،خیانت همسر گفتم اطلاع بدم اگر کسی خواست ! گفتن اطلاع بدم 

ایدی روبیکا: P_z_314_70

(پرداخت مبلغش فکر کنم اختیاریه)

من که تا حالا یک بار هم به شوهرم نگفتم بهم پول بده

هر وقت دارم خرج می کنم

هر وقت ندارم خرج نمی کنم 

یا صبر می کنم پول دستم بیاد.

ولی بدونه پول دستم نیست

و خرید داشته باشیم

کارت خودش را با رمزش بهم میده

خریدهای کلی مثل قسط و اجاره و قبض ها و ....با خودش است.

من همیشه پس انداز دارم و تمام پولم را خرج نمی کنم.

بالاخره چقدر !؟

شوهر من ماهی ۴ تومن میده به خودم 

ب جز خرج ها و هزینه هام یعنی کل هزینه های ارایشگاهم خرید هام لباس و لوازم ارایشی و خورد خوراک با اونه بعلاوه اون یه ۴ تومن هم میده واسه خرج های اضافم

همسر من اينقدر بخوام هم نميده

همسر من خیلی وقته کلا پول نقد بهم نمی‌ده بچه هم دارم، هر چی لازم داشته باشیم برای خونه بهش میگم که بخره یا با هم بریم خرید؛

مثلاً هفته ای یکبار خرید میوه خوراکی شاید بریم‌.

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود
چکار کردی به این مرحله رسیدی  یه تاپیک آموزشی بزن منم تگ کن

خرج خونه میکنم چیزی نمیمونه که خواهر🤣

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
2810