2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126192 بازدید | 839 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم حقوق بگیرم نصف حقوقمو میندازم رو حسابش چون مسئول خرید اونه حقوقش کفاف نمیده

کاربری اولم : آذر ۱۳۹۹ <<< سعی کنیم داخل سایت حتی شده تو زندگی یک نفر تاثیر مثبت بگذاریم>>>
من ته تعاري خونه مون بودم همه چيز فراهم بوده فك كن عصري ماهيچع ريختم توي قورمه سبزي اونم گوشتش رو ٢٥ ...

خب انتخاب غلطی کردی. الان دیگه کاری ازت برنمیاد جز جنگیدن. میخوای درست شده نباید کوتاه بیای. تا آخر بایست و سر حرفت بمون با دعوا یا هر چی. ولی جواب میگیری

بهم نمیده یعنی نمیزنه ب کارتم ولی کارتش همیشه تو خونس، منم زیاد سربسرش نمیزارم خرج نمیکنم از همه چیم ...

خب تو میدونی که بیشتر از این ندارن و خانمی می‌کنی. ولی این که بدونی طرف داره و خرج نمیکنه، خیلی درده

خداشاھدہ ماھانہ یہ ریال ھم نمیگیرم حقوقش 13میلیونہ ھمش میرہ واسہ قسط وام و کرایہ خونہ خرج خونہ اب برق گاز دیگہ چیزی نمیمونہ بدہ من ھیچی بہ عنوان خرج ماھانہ دریافت نمیکنم خرید و خرج و مخارج خونہ بہ عھدہ ھمسرمہ 

شوهر من درامد انچنانی نداره الان، ولی اگه داشته باشه همشو میزاره زیر دستم

ولی قبلا دوسال تو یه شرکت کار میکرد کارت دست من بود منم ک ولخرج نبودم و کلا برا خودم چیزی نمیگرفتم بیشتر خرج بچه ها میکردمو و وسایل خونه میخریدم

ای کاش باز اونجوری کاری گیرش بیاد اونوقت هم برا خودم خرج میکردم هم یواشکی طلا میخریدم واسه پس انداز

2810