2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126189 بازدید | 839 پست
من میتونم کمکت کنم

بمنم بگو بیکاری دمارمو دراورده بچمم کوچیکه هرجورشده باید  استقلال مالی داشته باشم 

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی پنج میده خودم شاغلم درامد دارم ، پول بنزین و تعمیرگاه و سرویس ماشین هرچی باشه باخودمه ، خریدای خونه با اونه ، وایفایو من شارژ میکنم

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗
من ته تعاري خونه مون بودم همه چيز فراهم بوده فك كن عصري ماهيچع ريختم توي قورمه سبزي اونم گوشتش رو ٢٥ ...

چی بگم آخه

باید از ریشه درست بشه یه همچین آدمی که پول توجیبی نمیده

شما ببین از کی حساب میبره بیاد نصیحتش کنه

فکر اساسی کن پول توجیبی هم دو روز میده بعدش هم دیگه نمیده

این چیزا رونمیشه همچین جایی پرسید یکی ماهی ۱۰ تومن درمیاره یکی ۱۰۰ تومن قطعا یه مبلغ نمیدن خسیس ب ...

دقیقا مبلغ مهم نیست. من هیچوقت نگفتم چون زندکی ما با این حساب کتابهایی که نی نی سایتی ها میگن بیگانه است و همه چیزمون مشترکه .

یه نفر درآمدش کمه ولی همون مبلغ کم رو با روی خوش برای همسرش خرج میکنه .

یه نفر میلیاردره ولی خسیس که از پول غذا هم حساب کشی میکنه .

این تاپیک تلنگری که در انتخاب همسر ، دیدین دوران نامزدی خسیسه رهاش کنین چون این فرد تا ابد خسیس میمونه.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

ماهانه پولی ندارم،ولی کل خرج خودم و دخترم با خودشه وسایل خونه همیشه میخره هیچی کم و کسر نمیذاره هرچی بخوام میخرم  پول شارژ و دکتر و وسایل و نمیدونم هرچیزی ک فکر کنین خودش میده

چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید😊♥️
شما هم ارجی نداری ناراحت نشیا،اگر داشتی اولویت همسرت شما بودی نه مادرش

من ناراحت نمیشم که برا مادرش هدیه بخره یا حتی کمک کنه ولی اگر فراموش کنه بهش یادآوری میکنم به هر حال شاید برا مادرش زودتر هدیه خرید ولی هدیه ای که من گرفتم خیلی سنگین تر و گرون تر از هدیه مادرش دراومد اینکه همیشه با زبون بهم میگه الویتش همیشه تو زندگی من هستم حتی میگه زنمو از بچمم بیشتر میخام برام کافیه چون تو رفتارش میبینم ولی زن باید گاها تو بعضی مسائل سیاست زیادی به خرج بده تابتونه اوضاع رو دست خودش نگه داره استارتر باید شوهرش  رو تا جایی که میتونه کنترل کنه زیادی ازش پیروی کرده شوهرش حس میکنه وظیفه زنش هست باید بهش اهمیت بده 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

چیزی بعنوان ماهیانه نداریم کارتش دست خودمه البته دگه بیشترخریدخونه قسط وپس اندازم باخودمه توجیبی بچه هاهم بامنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
ماهی ۱۲

نفقه فقط سیر کردن شکم و خانه هست اجاره باشه هم فرقی نمیکنه طبق قانون

پس اگه فکر می‌کنی ژنه خرج رنگ مو و کرم و رژ و شهربازی و رستوران و باید بگیره سخت در اشتباهی

2810