2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126189 بازدید | 839 پست
گفتم روز زن گفتم گفت مكه تو زني گفتم مادر بچه ات كه هستم هيچي نخريددد هيچي منم امروز چيزي نخريدم&nbs ...

وا خب بگو زنم دیگه پس چی ... ببین منم کادو نگرفتم ولی رفتم خیاط گفتم ی مانتو برام بدوز شوهرم گفت مانتو به چه مناسبت گفتم روز زن گفتن یعنی مم برات مهم نیستم گفت شماره کارتش بفرست میزنم به حسابت! یعنی میگم یادشم بره بهش یادآوری میکنم که باید به من الویت بده مثلا برا مامانش یک هفته قبل میره کادو می‌خره ولی منم سه برابرش ازش میگیرم تا بفهمه باید برا زنش خرج کنه زنی که خرج نداره ارج هم نداره زیادی برا خودت کم گزاشتی یکم دیره ولی درستش کن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما کلا مدلمون اینطوری نیست که پول ماهانه بده خودمم خوشم نمیاد من از هرچی خوشم بیاد سریع پرداخت میکنه ...

اينجوري هم خوبه اگه بشه عاليه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
خرج چ جوري جور كنم خرج خونه ميكنه ميوه و مرغ و گوشت از حق نگذريم اما مثلا الان بچم شام نخورده گفتم چ ...

وای بلانسبت این چه حرفیه دختر😮‍💨❤️

تو که ایرادی نداری ، این طرز فکر شوهرته که غلطه

و قدیمی..... مگه چندسالشه که انقد بد عنقه 😑

بخدا من جات بودم این مردو آدم میکردم😤

مظلوم گیر آورده میدونی ؟ تو خیلی مظلوم و مهربونی

تا میتونی ازش پول بکن به بهونه بچه هم پول نمیده ؟

میگن از خرس یه مو کندن غنیمته.... همینه واقعا😤

رفیق تو زندگے سعے ڪن همیشہ با آدم هاے چشم و دل سیر همسُفرہ و همسفر بشے 👌

بستگی ب خرج هات داره 

من از ۲۷ آذر تاحالا ۴ میلیون و نیم گرفتم 

یک و نیم هم تو کارتم بوده از قبلش،

امروز دیگه ۳۰۰ تومن مونده بود،

خب مثلا سالگرد ازدواج و روز مرد داشتم این مدت و میوه گرفتم با همین پول و پیازی ، چیزی ، ی بار رفتم کافی شاپ و کادو و لوازم آرایش و خرج های متفرقه مث خرید های ریزی که همه خانوم ها انجام میدن و شهریه باشگاه 

درکل بستگی ب این داره ک مثلا این ماه چی لازمه بشه ، سختش نگیر 

وا خب بگو زنم دیگه پس چی ... ببین منم کادو نگرفتم ولی رفتم خیاط گفتم ی مانتو برام بدوز شوهرم گفت مان ...

چ جوري درست كنم بلدي بهم ياد بدههه مامانش زنده بود من تو خونه نُون نداشتم براي اون گوني پسته و گردو ميخريد ١٢ ساله يك بار اجيل عيد خريديم بخريم فقط تخمه و شيريني پفكي و ميوه 

خانما راستی من بدجور سرفه دارم چیزی سراغ دارید بخورم آرومم کنه انقد سرفه کردم چشام زده بیرون

دونه ميوه به رو دم كن سريع خوب ميشي 

خرج چ جوري جور كنم خرج خونه ميكنه ميوه و مرغ و گوشت از حق نگذريم اما مثلا الان بچم شام نخورده گفتم چ ...

چرا اجازه میدی اینطور باهات رفتار کنه😑یعنی چی که تا حالا اصلاح نرفتی بابا بیخیال نکن این کارو اسی!

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
خب حالا خوب شد موهاش

مو کاشت بعد کاشت هیرفیلر .دکتر رفتیم بهترینش همینه .آزمایش دادی شاید چیزی از بدنت کمه ریزش میگیری 

منم موهام خیلی می‌ریخت چندبار کمپسول قهوه آیی اسمش یادم رفته خریدم یه مدت قطع میشد

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
مو کاشت بعد کاشت هیرفیلر .دکتر رفتیم بهترینش همینه .آزمایش دادی شاید چیزی از بدنت کمه ریزش میگیری&nb ...

كپسول فارماتون فك كنم ميگي 

مو کاشت بعد کاشت هیرفیلر .دکتر رفتیم بهترینش همینه .آزمایش دادی شاید چیزی از بدنت کمه ریزش میگیری&nb ...

اره بابا هورمونیه هر کهری کردم قطع نشد همه جور قرص و دارو ای هم خوردم فقط مونده فیناستراید که بعداز زایمانم بخورم ببینم میشه 

2810