2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126189 بازدید | 839 پست

من ماهیانه نمیگیرم هر وق نیاز داشته باشم میگیرم.

پول دکتر و خورد و خوراک و شارژ گوشی و نت و...ک همش با خودشه

لباسی چیزی بخام ازش میگیرم.یه ماه هیچی.یه ماه سه تومن چهارتومن پنج تومن..بستگی ب نیازم داره

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ماهیانه نمیگیرم هر وق نیاز داشته باشم میگیرم. پول دکتر و خورد و خوراک و شارژ گوشی و نت و...ک همش ...

شارژ گوشي بعد ١٢ سال ميتونم بگم ٢٠ بار خريده بازم بكم يا كافيه ؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
اینایی ک ۹ تومن ۱۰ تومن ۱۲تومن میگیرن. انشالله خیرشو ببینن با دل خوش خرج کنن

بابا حقوق شوهره میاد تو حساب،مثلا من حقوقش و میده بهم پول تو جیبی هفتگی داریم دو تامون ،خورد و خوراک کارت کشیدن با من بردن وسایل به خونه با همسر 

از خدا میخوام فرزندم به باباش بره 😍اخلاقش ،رفتارش،احترامش،دوست داشتنش🫂❤️
اینایی ک ۹ تومن ۱۰ تومن ۱۲تومن میگیرن. انشالله خیرشو ببینن با دل خوش خرج کنن

ما ويترين زندگي همه رو ميبينيم انشالا همه هميشه خوش باشن 

من هفته ای۲۰۰ ۳۰۰میده بهم ولی حتی شارژم خودش می‌خره برام یوقتایی هم نمیده کلاسرپول دعواداریم همیشه

منم هميشه دعوا دارم الان هم دعوا كرديم سر اينكه براي بچه النبات خريده هي بچم ميره باز ميكنه كلي فحش داد به منم گفت گم شوو بروووو قلبم شكست سر شب هم سر گوشت فحش داد دلم شكسته 

از الان بگير لطفاااا 

چطوری بگیرم؟بلد نیستم سیاست ندارم تو این یه مورد

و به نظرم تو عقد پول تو جیبی گرفتن اشتباهه بعد ازدواج اشکالی ندارد

الان بخام برم بازار کارتشو میده بهم یا دانشگاه بخام ثبت نام کنم خودش شهریه میده رانندگی ثبت نام کنم خودش مبلغ رو پرداخت می‌کنه می‌بره بازار لباس میگیره برام و کادو میده بهم

اما حقوقش کمه من دلم نمیاد خیلی طلب کنم ازش مثلا اگه این ماه پنج میلیون شهریه دانشگاه منو پرداخت کرده دیگه من اون ماه ازش چیزی نمیخام چون می‌دونم حقوقش کمه اونقدر نمی‌رسه این حقوقه هم باید تا آخر ماه بکشونتش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

شوهر من كارت بانكي رو همينجوري نميده مثلابرم ابميوه بخرم براي بچم اگه كنارش بيسكوييت بردارم جيغ و دادميكنهههههه شديد كه غلط كردي أضافه خريدي

2810