2777
2789

خانما من بچه اولم دختر بود کلا تجربه از بچه پسر ندارم..پسرم یه ماهشه  .پنج روزه ختنه کردیم از اون روز هربار پوشکشو عوض میکنم جیش میکنه.کل لباسام و کف روشویی جیشی میشه.یعنی از این به بعد کلا اینجوریه؟چکار میکنین شما موقع تعویض که جیش نکنه.من هرچقدر هم سریع باز میکنم باز اکثرا جیش میکنه میپاشه اینور اونور😑

باید فکر کنم🤔

پوشکشو باز کردنی از روش برندار تا جیش کنه، پسرمنم همینجور بود😂

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پوشکشو باز کردنی از روش برندار تا جیش کنه، پسرمنم همینجور بود😂

یعنی کلا تا از پوشک بگیریم اینجوریه؟😮بابا هر کاری رو آزمایش کردم نمیشه باز چیش میکنه😪

باید فکر کنم🤔
اگه دیدی داره جیش میکنه،پوشکو برندار، بذار جیشش تموم شه، بعد عوض کن.  پسر منم تا بازش میکردم آ ...

بعضی وقتا میشورمش تا میخوام پوشک کنم جیش میکنه تو این یه هفته که ختنه شده همه جامو زده به هم .امشب پاهاش گرفته بودم که پاکش کنم یه جوری جیش کرد کلا ریخت رو سر و گوش خودش😅😪

باید فکر کنم🤔

پسرکوچیکه برعکس تا پوشک میکنم انگار جای خوب پیدا میکنه سریع پی پی میکنه😐 یعنی پوشک ۵دقیقه هم نمیمونه باز باید عوض کنم

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
پسرکوچیکه برعکس تا پوشک میکنم انگار جای خوب پیدا میکنه سریع پی پی میکنه😐 یعنی پوشک ۵دقیقه هم نمیمون ...

بابا کاش پوشک کنم جیش کنه ولی این وقتی بازه تا میخوام پاکش کم بشورمش جیش میکنه میپاشه رو لباسام یا اینوراونور

باید فکر کنم🤔

طبیعیه بچه یه ماهشه تندتند جیش میگنه ربطی هم ب پسر و دختر نداره. مخصوصا که آزاد بذاریشون و هوا بشون بخوره. 

چون اندام پسر فرق میکنه یکم مراقبت میخواد که گند نزنه به خونت. همیشه همزمان که پوشکشو در میاری یه نمگیر بذار رو پاش که جیشش بالا نزنه یا میبری بشوری معذرت میخوام یکم با دست پایین نگه ش دار ک جیشش ب اطراف نخوره. اخه ب محض اینکه بشون آب بخوره هم سریع جیش میکنن

طبیعیه بچه یه ماهشه تندتند جیش میگنه ربطی هم ب پسر و دختر نداره. مخصوصا که آزاد بذاریشون و هوا بشون ...

آره دخترم هم گاهی جیش میکرد ولی نه اینقدر .اونم اینجور نبود که .به قول شما گند زده شده به همه جام توی یه هفته.مرسی از راهنمایی تون.اره باید با دستم امتحان کنم بدم پایین.دیروززیر شیر داشتم میشستم جیش کرد پاشید روی دیوار🤣

باید فکر کنم🤔