2777
2789

آدم حسود زیاده نمیشه فقط به تحقیق از همسایه اکتفا کرد ما برای زنداداشم رفتیم دو تا همسایه بد گفتن بعدا فهمیدیم قبلا سر مشکلات مجتمع با هم مشکل داشتن،برای شوهرمم رفتیم چند نفر بد گفتن بعدا فهمیدیم یکی شون خواستگار خودم بوده بقیه هم با داداشم یا برادرشوهرم رابطه خوبی نداشتن،هنوزم تحقیق میرن ولی کافی نیست 

صبر کن خواستگار بیاد بعد ب اونم فکر میکنی ولی خب میرن تحقیقات هنوزم

خوب مگه اول نمیرن تحقیق کنن ببینن دختر خوبی هست اصلا که برن خواستگاریش ؟یا اول میرن خواستگاری پسند که شد بعد میرن تحقیقات ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدم حسود زیاده نمیشه فقط به تحقیق از همسایه اکتفا کرد ما برای زنداداشم رفتیم دو تا همسایه بد گفتن بع ...

خوب وقتی بد گفتن از زن داداش براتون مهم نبود ؟ بعد خوب مگه اول نمیرن تحقیق کنن ببینن دختر خوبی هست اصلا که برن خواستگاریش ؟یا اول میرن خواستگاری پسند که شد بعد میرن تحقیقات ؟

خوب مگه اول نمیرن تحقیق کنن ببینن دختر خوبی هست اصلا که برن خواستگاریش ؟یا اول میرن خواستگاری پسند ک ...

اول ظاهری می‌پسندند بعد میرن تحقیقات از همسایه ها نگران نباش ی اتفاق بخواد بیفته هرچقدرم جلوش سنگ بندازن نمیتونن کاری کنن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
دختر تو ۱۸ سالته و همه تاپیکات همینه؟.‌.یکم بیشتر از زندگی لذت ببر چرا دغدغه الکی اونم تو این سن برا ...

خیلی میترسم اینجا شهر کوچیکه دلم نمیخواد سر هیچ و پوچ زندگیمو این زنیکه کثافت خراب کنه دارم از فکر و خیال دیوونه میشم

عزیزم سری که درد نمیکنه رو چرا از حالا دستمال میبندی؟ بزار حالا خواستگار پیدا بشه،بعد بهش میگید که ...

خوب مگه اول نمیرن تحقیق کنن ببینن دختر خوبی هست اصلا که برن خواستگاریش ؟یا اول میرن خواستگاری پسند که شد بعد میرن تحقیقات ؟

عزیزم اگرم خواستگار اومد و جدی شد  اصلا نمیخواد بحث اون همسایتونو بالا بیاری

درموردش هیچی نگو. انگار اصلا مهم نیست(چون بیشتر حساس میشن)  بعدشم وقتی خواستگاری جدی شده یعنی یا اصلا از اون نپرسیدن یا اهمیت ندادن

اگرم پسره بحثشو بالا اورد بگو اون خانومه با ما لج کرده... اگه برات اینچیزا مهمه از چنتا همسایه دیگه پرس و جو کنید خیالتون راحت بشه... بعدشم پشت چشم نازک کن😉😂

عزیزم اگرم خواستگار اومد و جدی شد  اصلا نمیخواد بحث اون همسایتونو بالا بیاری درموردش هیچی نگو. ...

خوب مگه اول نمیرن تحقیق کنن ببینن دختر خوبی هست اصلا که برن خواستگاریش ؟ اگه اینطوری باشه این بگه این دختر بدیه اصلا نرین خواستگاریش چی ؟یا اول میرن خواستگاری پسند که شد بعد میرن تحقیقات ؟

خوب مگه اول نمیرن تحقیق کنن ببینن دختر خوبی هست اصلا که برن خواستگاریش ؟ اگه اینطوری باشه این بگه ای ...

یه مدل ثابت که نداره.... هر اتفاقی ممکنه بی افته.. اول تحقیق کنن  یا بعدش تحقیق کنن.... معمولا یه نفر شمارو معرفی میکنه بهشون.. 

ولی حرف من اینه اگه خاستگاری جدی نشه که هیچ  ولی اگه جدی بشه و بخواین عقد کنید یعنی تحقیقاتشونو کردن تموم شده دیگه...