2777
2789

اون برای تولد مادر من نیومد اینقد دیر کرد و اینا ک نرسیدیم بریم کلا فزدا تولد باباشه منم خودمو بزنم اونراه و کلا نرم خونشون؟ تا تجربه کنه چ حس بدی داره؟ 

دلم برای باباش میسوزه لامصب میگم پدر گناع داره ولی خب اخه این بار اولش نیست شوهرم ک اینکارو کرده

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از عمد دیر کرد؟چرا دیر کرد

اصلا براش مهم نیست میدونی خودخواهه فقط خودش براش مهمه حیف فداکاری ها و از خودگذشتگی های منو خانوادم . حیف 

برو اما بهش بگو میخواستم به خاطر کارات نیام اما اینبار هم بخشیدمت . بگو ممکنه دفعات بعد نتونم ببخشمت

خیلی دلم میسوزه اخه میدونی منم ی ذره ادمم دوس دارم خونوادمو خوشحال کنم همیشه براش کوتاه اومدم خیلی دودلم برای رفتن و نرفتن

بنظرم مثل منی نمیتونی.اگه حتی کاری کنی نری بعدش خودت حس بدی پیدا می‌کنی.شخصا خودم بعدا حالم بد میشه نمیتونم بد باشم.ولی به همسرت بگو حتما بگو اگه منم کاری کنم نریم نرسیم بد نمیشی؟ ولی من پدرتو خودتو دوست دارم میرم برو ولی بگو منت بزار 

پدر مادر هرکس برا خودش عزیزه

بعد اون حتی ی تبریک نگفت ب خونوادم و مادرم و اینا هیجوقت نگفته منم دیگ نمیگم من همیشه میگم زنگ بزن فلان کن ولی دیگ نمیگم تموووم

بنظرم مثل منی نمیتونی.اگه حتی کاری کنی نری بعدش خودت حس بدی پیدا می‌کنی.شخصا خودم بعدا حالم بد میشه ...

از بس تو این ۵ سال زندگی منت گذاشتم و سعی کردم بفهمه ک دیگ خسته شدم نمیفهمه شاید اون لحظه ناراحت شع ولی اینقد بیشعور ک دودقیقه بعد انگار ن انگار انگار من باهاش حرف نزدم و هیچی ب هیچی