2777
2789
عنوان

فتخ ناف یکی از دوقلوهام

150 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من دوقلو پسردارم دیر متوجه شدم یکی از قل هام نافش یکم زده بیرون الان ۴۰ روزشون هست بردم دکتر گفت فتخ نافه باید تا ۳ سالگی صبر کنه منظورشو نفهمیدم  چیکار کنم خیلی نگرانم پسرم خیلی خودشو میکشه یبوست هم داره شیر خشک اپتامیل می‌خورد دکتر عوض کرد شیر خشک ببلاک براش نوشت نمیدونم خوب میشه یانه راستی نافشو نمیدونم ببندم یا نه روش سکه ای چه جوریه هیچی بلد نیستم لطفا اگه کسی بلده توصیح بده ممنون میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید زیاد گریه کنه و دچار یبوست نشه.  سکه رو مادربزرگم گفته بودم دقیق یادم نیست انگار روی نخ ...

نمیزارم زیاد گریه کنه شیر خشکشو دکتر عوض کرد ولی یبوستش یکم هنوز هست سکه رو هر کار میکنم میفته چیکار کنم نیفته

نمیزارم زیاد گریه کنه شیر خشکشو دکتر عوض کرد ولی یبوستش یکم هنوز هست سکه رو هر کار میکنم میفته چیکار ...

عزیزم رازیانه رو آسیاب کن لایه دستمال تمیز ی سکه هم تمیز بشور وسط پارچه وهمین رازیانه آسیاب شده ببند هرروز و هر روز پارچه رو عوض کن و دوباره ببند