2777
2789

سلام بچه ها فردا تولد مامانمه، چون مامانم کیک پر خامه قنادی دوست نداره.

تصمیم گرفتم خودم یه کیک درست کنم براش، فقط بلد نیستم سس وسط کیکو درست کنم

اگه بلدین کمکم کنید دخترا🌿

کیک کاکائوییی میخوام درست کنم.

برا سس وسط کیکم میخواستم ،با شیر عسلی و کافی میکس یچی بسازم اما ترسیدم بد بشه.🦥

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼

بزنی گوگل زودتر به جواب میرسی تولدشون مبارک 

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گاناش درست کن با خامه و شکلات تخته ای درست میشه

شکلاتو میخواستم روی کیک بریزم، برا وسطشم بریزم یعنی؟

2803
بزنی گوگل زودتر به جواب میرسی تولدشون مبارک 

میدونم عزیزم اما توی گوگل با چندین تا چیز میز درست میکرد.من فقط شیر عسلی و شکلات تخته ای و خامه و کافی میکس دارم.

گاناشو میگی ک روی کیکه؟؟ اگه اونو میگی ک شکلات سکه ایی یا تخته ایی رو با مقداری اب داغ بنماری کن بر ...

گاناشو میخواستم روی کیک بریزم.برا وسطش میخواستم یه طعم متفاوت باشه🥺

2804