2777
2789
عنوان

برنامه تون برای عید چی هست؟

189 بازدید | 19 پست

چه کارا کردین ؟ سفر میرین؟ خرید میکنین؟ مهمون دارین؟ 

ما که فعلا یه مقدار تعمیرات داریم توی خونه. 

تا تموم نشه هیچ تصمیمی نمیتونیم بگیریم   همیشه این موقع ها خرید عیدمون شروع میشد و برنامه سفرمون مشخص بود   

یه خانم مستقل و قوی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماه رمضانه، مسافرت نمیریم، ان شاالله برای عید فطر میریم شهر زیبامون

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
2803

پارسال بچه ها رو نبردیم سفر تا حالا غر میزنند امسال قراره بریم جنوب ولی ماه روزه است نمیدونم چه کنیم 10روز قصد کنیم یا چند روزی روزه را بخوریم 

خدایا بابت همه داده هایت شکر

ب حول قوه الهی من سحری میپزم شوهر میخوره و روزه میگیره خودم باردارم نتونبه😂

من ریخته ام در رگ تو شیره جان* هی غلت بزن در منو دل رابتکان* این هم نفسی چه حس و حالی دارد* در پیکر من دو قلب دارد ضربان*🤰❤️💋👨‍👩‍👦                                            دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
2804

نه خرید داریم نه جایی میریم،دخترم کنکوریه مدرسه برنامه فشرده براشون گذاشته،وقت نداره حتی یه خرید کوچولو داشته باشه ماهم به خاطر دخترم نه خرید میکنیم نه جایی میریم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

پنجم عید به بعد شاید بریم شهرمون 

خرید میکنیم 

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️
2805
ب حول قوه الهی من سحری میپزم شوهر میخوره و روزه میگیره خودم باردارم نتونبه😂

چقدر دلم اون روزها رو میخاد چند ساله محرومم از این فیض 

برام دعا کنید خوب بشم

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
2801