2777
2789
عنوان

چطور با تنهایی باید کنار اومد

150 بازدید | 11 پست

فکرشو کن نه دوستی داری که پیشت باشه که بتونی باهاش درد و دل کنی همشون تنهات گذاشتنه نه فامیله خوبی داری نه هیچ کس دیگه ای خودتی و خودت ادم احساس بی ارزش بودن بهش دست میده کسی همچین حسی رو داره چطور باید با این همه احساس منفی که در ذهنم هست کنار بیام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه این دردداره فراگیرمیشه ووآمارافسردگی داره روزبه روزبیشترمیشه تنهاراهش اینه باچه کارهایی حال دلت خوشحاله مثلافیلم موسیقی کتاب باشگاه استخریادگیری مهارت مثل آرایشگری خیاطی  وووونبایدبزاری افکارمنفی بیاد

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
بعنوان یه درونگرا نظری ندارم نهایت لذته برام تنهایی بودن تنها خرید رفتن تنها رستوران و کافه رفتن و د ...

منم درونگرام ولی واقعا ناراحتم از اینکه دوستای چندین سالم انقدر راحت فراموشم کردن و خیلی چیزا باعث شده واقعا از خودم بدم بیاد

اگه پول داشته باشی به کسی نیاز نداری یادبگیر خودت حال خودتو خوب کنی چیزایی که دوس داریو بخر گردش برو ...

اگه پول داشتم شاید حالم میتونستم بهتر کنم ولی همونم ندارم 

متاسفانه این دردداره فراگیرمیشه ووآمارافسردگی داره روزبه روزبیشترمیشه تنهاراهش اینه باچه کارهایی حال ...

خیای وقتا موسیقی گوش میدم فیلم میبینم واقعا داخله روحیم تاثیر داشته ولی خیلی ناراحتی ها دارم که واقعا نمیشه گفت