2777
2789
عنوان

جدا کردن جای خواب

381 بازدید | 27 پست

دوستان ازتون کمک میخوام لطفا لطفا اگر تجربه ای دارید بگید. من یه پسر پنج ساله دارم و یدونه دیگه هم‌ یکماه دیگه اضافه میشه. پسرم تنها نمیخوابه مجبورم بخوابونمش بعد برم اتاق خودمون ولی توی بارداری چون سخت خوابم میبره و جابجاذبشم خوابم میپره کلا دیگه معمولا نمیرم لتاق خودنون. خب همسرم اعتراض میکنه و شرایط رو درک نمیکنه. حالا دارم به این فکر میکنم یه فینگلی هم بیاد باید کجا بخوابونمش. ببرمش پیش خودم پسر بزرگم ناراحت میشه پیششون بخوابم دوباره چطوری پاشم برم اتاق خودم. اصلا نمیدونم چکاز کنم که خودمم بتونم حداقل پنج شش ساعت بخوابم. 

اینم بگم همسرم پنج صبح میره سر کار نمیتونه کمک من باشه

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن هدف  ۵۵ گروه زرد

پسرم رو هر کاری میکردم جدا نمیخوابیذ هی میگف میترسم تا۵ سالکی پیش خودمون میخوابید 

بعدش کم کم تو اتاق خودش که رو ب رویه اتاق ما بود میبردم کنارش و کنارس میموندم تا بخوابه حالا داستان و قصه و خاطره یا هر چی! می‌خوابید میرفتم اتاق خودمون در اتاق ها رو ب رو همه من در هر دو اتاق رو باز می‌گذاشتم یهو پا نشه گریه کنه بترسه! 

کم کم براس عادی شد و در و بست😀😊😊

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم با پسرت صحبت کن بگو از امشب باید تو اتاقت بدون م بخوابی تا فرشته مهربون شبا برات جایزه بیاره بعد هر شب یه چیز کوچیک وقتی خوابه تو اتاقش بزار که صبح بیدار شد ببینه بعد شما صبح بیشتر هیجان نشون بده برلی اون هدیه و باز بگو امشب هم بخواب ببینم چی میاره 

ولی اصلا متوجه نشه شما میزاری 

نیازی نیست خیلی چیزهای گرون و بزرگ بزاری یه شب اسباب بازی یه شب شکلات یا خوراکی کیک هر چی که دوست داره بعد یه هفته کلا از سرش میافته که شما هم بری کنارش 

هم شما هم باباش باهاش صحبت کنین که چرا بچه کوچولو باید پیش مامان بابا بخوابه و بگین با توهم اینکارو کردیم که حسودی نکنه بعد ازش بپرسین چرا نمی تونه تنها بخوابه، و مشکلشون حل کنین و بهش بگین که دیگ بزرگ شده و مرد شده و اینا منظورم اینه یکم بادش کنین، یبارم میتونین تفریحی همه باهم با نی نی گوگولیتون تو حال بخوابین 

چقدر فاجعه

آره دیگه 4ساله جدا میخوابیم اولا می‌گفتیم بچه کوچیکه نمیزاره شوهرم بخوابه بچه 4سالش شد بزرگی 10سالشه بازم بچه کوچیکم خوابش همونه شبا بیدار میشه ماهم عادت کردیم ولی خب رو اعصاب تاثیر داره خیلی دعوا میکنیم 

پسرم رو هر کاری میکردم جدا نمیخوابیذ هی میگف میترسم تا۵ سالکی پیش خودمون میخوابید  بعدش کم کم ...

پسر من خیلی طول میکشه خواب بره یک ساعتم بیشتر، خودم خوابم میبره. باید تایم کنم برم تو اتاقم. 

آره دیگه 4ساله جدا میخوابیم اولا می‌گفتیم بچه کوچیکه نمیزاره شوهرم بخوابه بچه 4سالش شد بزرگی 10سالشه ...

عزیزم جفتتون گناه دارید از حق خودتون نگذرید برای عادت‌های بیجا و زشت بچه ها شبها کنار شوهرت بخواب صبح با ۱۰برابر انرژی و امید به زندگی به کارهات میرسی اون مرد چه گناهی کرده یه بار به دنیا اومده یه بار حق زندگی داره خودتم همینطور از فردا شب به بچها بگو من دیکه تو اتاق شما نمیخوام چون بابا تنهاست گناه داره بزار متوجه بشن هر چیزی جایی داره و قانونی داره

[QUOTE=325735495]هم شما هم باباش باهاش صحبت کنین که چرا بچه کوچولو باید پیش مامان بابا بخوابه و بگین با توهم اینکارو ...[/QUOTE

آها اصلا اصلا جاتونو جدا نکنین، آرامشی که بچه ها دارن زمانی که مامان باباشون باهم رابطه گرمی دارن، هیچوقت با هیچ چیز دیگه ای ب دست نمیارن. (من خودم بچه بودم شب تا صب درحال گریه کردن بودم چون از تاریکی وحشت داشتم هنوزم میترسم ولی خوب خوشحالم که مامانم همش پیشم نمی موند و جور دیگ حلش می‌کرد) 

هم شما هم باباش باهاش صحبت کنین که چرا بچه کوچولو باید پیش مامان بابا بخوابه و بگین با توهم اینکارو ...

همه ی انارو بهش گفتم. عاشق یه ست روتختی بود گفتم یک هفته تنها بخوابی برات میخریم. هفته ای یبارهم باباش تعطیله هممون تو حال میخوابیم. ولی اصلا باهام راه نمیاد تازه امشب کلی التناس کرده پایین تخت کنار تو زخوابم. میگم من پیشتم تا خواب بری بعدش برم، میگه تا وقتی خواب برم بیام پایین.  

[QUOTE=325735495]هم شما هم باباش باهاش صحبت کنین که چرا بچه کوچولو باید پیش مامان بابا بخوابه و بگین ...

خب چجوری حلش میکرد؟یعنی شما کوچیک بودی تو اتاقت تنها بودی و گریه میگردی؟ اینجوری که گناه داره بچه. کاش روشهای ملایم تری باشه اصلا دلم نمیاد

عزیزم جفتتون گناه دارید از حق خودتون نگذرید برای عادت‌های بیجا و زشت بچه ها شبها کنار شوهرت بخواب صب ...

هنوز کوچکی بدنیا نیومده . چهار هفته مونده‌. یعنی میگی بدنیا لومد دوتاشو توی یه اتاق بذارم خودم برم پیش همسرم؟ خطرناک نیست بچه کوچیک تنها باشه؟ حالا هفت هشت ماهش بشه میشه ولی الان چکار کنم تا نوزاد هست.