2777
2789
عنوان

جاریم دختر ۱۸ساله اش داد به پسر ۳۹ساله😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 55 پست
اونم ب ی کارگر که تفاوت فرهنگی زیاد ما ترک هستیم  پسره لر فقر نمیدونم چرا این کار کرده. ولی میگ ...

من خودم لرم اصالت مهم نیست اینکه بتونه خوشبختش کنه مهم حالا کارگرم هست دیگه واویلا

دوتا کتاب خوندی فاز روانشناسی نگیر! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم لرم اصالت مهم نیست اینکه بتونه خوشبختش کنه مهم حالا کارگرم هست دیگه واویلا

چی بگم من هیچ شناختی از لرها ندارم ما با هم زبون خودمون وصلت میکنیم حداقل دور بر ما اینطور هست. نمیدونم این زن بی مغز چرا این کار کرد. حالا قوم ب کنار مرده جای باباشه 

🌹
اون پسر هم بنده خداست دیگه قسمتش بوده علف به دهن بزی شیرین اومده بود

پسره میگن خیلی اهل زندگیه خوش اخلاقه همسایه بودن گویا   انشالله خوشبخت بشه ما چیکاره ایم وقتی خودشون راضین

🌹
چی بگم من هیچ شناختی از لرها ندارم ما با هم زبون خودمون وصلت میکنیم حداقل دور بر ما اینطور هست. نمید ...

واقعا گناه داره ایشالا حداقل طرف ادم حسابی باشه 

دوتا کتاب خوندی فاز روانشناسی نگیر! 
چی بگم من هیچ شناختی از لرها ندارم ما با هم زبون خودمون وصلت میکنیم حداقل دور بر ما اینطور هست. نمید ...

فک کنم برا عقدشون پدرشوهرت باید رضایت بده 

با خود دختره صحبت کنید منطقی

اگه راضی نیست مخالفت کنید.