2777
2789
عنوان

کسایی ک خونشون دوبلکسه بیان

179 بازدید | 21 پست

بچها ما میخوایم خونه لخریم 

یکی دیدیم ۲۵۰ متره 

دوبلکسه و اینا  ولی خیلی پله داره  یکم برای سن مامان بابام نگرام ظاهری شیکه 

باطنش چطوره شما هایی ک توی زندگی کردین اگر میشه صادقانه بگید 

و اینکه یکی دیگم هست خونه حیاط داره  ۲۷۰ متره  

ولی قدیمی ساخته باید بازسازی کنیم و اینا 

اینم بگم ک سن بابا مامانم خیلی نیست تو دهه ۴۰ تا ۵۰ سالگی ان 

به نظر شنا کدوم مناسب تره؟ 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

هیچ کدوم باز اولی بهتر بود

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوبلکس جالب نیست. مادرشوهرم اتاقاش نیم طبقه است باز اذیته. خواهرمم که کلا قید طبقه بالا رو زد و همون پایین زندگی میکرد 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
هیچ کدوم باز اولی بهتر بود

خب چ نوع خونه ایی مد نظرتونه

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
زیبایی مد نظرته یا منطقه زندگی

جفتشون جاشون توی شهرمونوخوبن 

ولی ما یک بخریم خونه رو دیگه تا ده سال شاید عوض نشیم

من عاشق اینم که یه خونه ی ویلایی کلنگی بخریم بکوبیم از نو اون مدلی که دوست دارم بسازیمش 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
من برام سواله که سرمایش و گرمایش خونه های دوبلکس به چه صورته؟ به نظرم هزینه هاش خیلی میشه. کسی اگر م ...

پکیج ... اصلا سرد نیس. ولی بخاری جواب نیس

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 
من برام سواله که سرمایش و گرمایش خونه های دوبلکس به چه صورته؟ به نظرم هزینه هاش خیلی میشه. کسی اگر م ...

سرمایش هم باید کولر قوی بخری. من ۳۶۰۰۰ گرفتم . خوبه

پکیج ... اصلا سرد نیس. ولی بخاری جواب نیس

ممنونم

برای تابستونا استفاده از اسپیلت خیلی گرون در میاد نه؟ ما دو تا تو خونمون داریم که تازه جوابگو هم نیست هر ماه حدود ۳ تومن فقط پول برق میاد

ممنونم برای تابستونا استفاده از اسپیلت خیلی گرون در میاد نه؟ ما دو تا تو خونمون داریم که تازه جوابگ ...

من تبریزم. خونم بیشتر اوقات خنکه‌‌.