2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعاا؟؟اززالان میشه؟ عزیزم ب نظرت چندساعت بخونم

ین یه برنامه برا خودت درست کن مثلاً شبانه روز بیشتر وقتا رو بده به درس یک ساعت دو ساعت. بعد ما بین اش استراحت کن و تو تایم استراحتت کاری کن که انگیزه ات بیشتر شه  و مهم تویی دیگه برو تو یه اتاق و فقط بکوب بخون کار کن

ین یه برنامه برا خودت درست کن مثلاً شبانه روز بیشتر وقتا رو بده به درس یک ساعت دو ساعت. بعد ما بین ا ...

میشه عزیزم خودت برام ی برنامه زمانی بفرسی 

مثلا چن بیدار شم.چقد استراحت کنم 

ممنونت میشم

میشه عزیزم خودت برام ی برنامه زمانی بفرسی  مثلا چن بیدار شم.چقد استراحت کنم  ممنونت میشم

بین عزیزم اول به من بگو ببینم که پایه دوازدهمی ؟؟؟

و اینکه چقدر میتونی بخونی ؟؟

استراحتت چقدر لازم داری تا من بر اساس اون بهت بگم 

ن عزیزم من خیلی وقته مدرسم تموم شده متولد ۸۱ام اره کتاب تست هم دارم🥺

خوب ببین عزیزم وقتا خیلی کمه سعی کن یه اتاق فکر برا خودت درست کنی و بگی کسی مزاحمت نشه 

و فقط تایم استراحتت برو بیرون یه هوایی بخور 

تایم درس خواندن اینجور باشه که دوساعت ای بخون 

خو کار ات خیلی سخته تو باید از پایه دهم هم مرور کنیم 

تو دوساعت قشنگ بخون  و یه ساعت به تست زدن اختصاص بده و یه ۲۰ دقیقه ای استراحت کن و بعد دوباره بخون

خوب ببین عزیزم وقتا خیلی کمه سعی کن یه اتاق فکر برا خودت درست کنی و بگی کسی مزاحمت نشه  و فقط ...

اره عزیزم با کسی حرف نمیزنم بعد اصلا بیرون نمیرم

فقط این که زمان بندی برام مشخص کنی من از فردا شروع کنم

کی بیدار شم کی بخابم کی استراحت 

میدونم زحمت میشه برات ولی دستت درد نکنه این کارو انجام بده برام

خدا هرچی آرزو داری برآورده کنه

اره عزیزم با کسی حرف نمیزنم بعد اصلا بیرون نمیرم فقط این که زمان بندی برام مشخص کنی من از فردا شروع ...

اول اینکه یه خواب مناسب باید داشته باشی خو 

صبح ساعت هشت پاشو شروع کن به خوندن تا ساعت نه و نیم  بخون بعد یک ساعت است بزن 

باز دوباره شروع کن طرف عصر یه خواب ۴۵دقیقه داشته باش باز دوباره شروع کن دیگه بستگی داره شب تا کی بیدار باشی سعی کن اگه موقع درس خواندن خواب ات گرفت یه میوه ای خوراکی بخور ولی دیگه کم نیار فقط تلاش کن این سه ماه رو شانس ات ام زیاده امسال فرهنگیان نیرو خیلی نیاز داره 

ببین تو یه برگه بنویس مثلاً دوساعت فلسفه

دوساعت منطق 

دوساعت ریاضی اینو فیلم ببین کار کن 

ما بین دو ساعت ها استراحت کن تست زیاد کار کن و خودتم می‌دونی که تو جلسه کنکور هیچوقت وقت کم نمیاد اگه بتونی درست جواب بدین و تو کنکور اول  اونایی که بلدی بزن بعد برو رو سخت ها و سعی وقت رو تلافی نکنی 

اول اینکه یه خواب مناسب باید داشته باشی خو  صبح ساعت هشت پاشو شروع کن به خوندن تا ساعت نه و نی ...

خیلی خیلی ممنونم ازت 

فقط من از ۸ زودتر پا میشم سعی دارم روزی ۱۷ ساعت بخونم تا کنکور بعدشم میخام ترمیم معدل بزنم از اردیبهشت برا نهاییا میخونم و معدلو میبرم بالای ۱۹ فک کنم رتبه ۳ رقمی بیارم اینجوری ک‌میگم پیش برم

خیلی خیلی ممنونم ازت  فقط من از ۸ زودتر پا میشم سعی دارم روزی ۱۷ ساعت بخونم تا کنکور بعدشم میخ ...

عالیه فدات بشم از ته دل برات دعا میکنم قبول بشی

چه بهتر که از ساعت هشت زودتر پاشی 

هروقت شروع از صفر کنی دیر نیس تو فقط انگیزه  تلاش و هدف داشته باشاگه موفق شدی که مطمعنم میشی برام  دعا کن 

2810