2777
2789

سلام همسرم ۴ ماه که واریکسیلشو عمل کرده و ۳ ماه دارو خورد ازمایش داد امروز دکتر دید گفت تغییر نکرده و باز بهش دارو دادن واسه ۲ ماه منم اصلا به دارو راضی نبودم چون اگه به دارو میخواست جواب بده تو این ۳ ماه میداد الان پول دارو هاش ۴ میلیونو ۴۰۰ شد خیلی ناراحتم نمیدونم برم واسه کاشت یا صبر کنم واسه دارو توروخدا راهنمایی کنین ۳ سالو ۲ ماهه منتظرم دیگه تحمل ندارم بگید ببینم کسی بوده اینطور که جواب گرفته باشه یا با دارو چیکار کنم قلبم ترکید 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
آی وی اف برای بدنت ضرر دارد. اون مال مرحله آخره. اگه امیدی نبود که دکتر دوباره بهش دارو نمی‌داد. صبر ...

خدا از دهنت بشنوه به خدا انتظار منو دیوونه کرد جونمم میره پولمم 

خواهر فداتشم انتظار سخته خدا هیچ کسو منتظر بچه نذاره و تو دکترا اسیر نکنه و پولشو جونشو نگیره

صبر داشته باش گلم ، هیچوقت برای هیچ کاری اصرار نکن ، کاری که باید انجام بدی رو بده ولی اصرار نکن ،شاید خیرت تو حتی یک روز دیرتر انجام شدن اون کار باشه، اول منتظر باش ببین دارو رو شوهرت جواب میده یا نه ، بدون استرس

2810