2777
2789
عنوان

عفونت در بارداری

88 بازدید | 13 پست

خانم ها من دوروزه شدید تکرر ادرار دارم با یکم خارش بعد از صبح حس میکنم داخل واژنمم سرده،شما تجربه ای دارین؟هفته هفده بارداری هستم

yas1369 سابق هستم به نامردی منو ترکوندن

تکرر ادرار طبیعیه ولی خارش ممکنه عفونت باشه پیگیری کن برو دکتر

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

برو دکتر حتما به توصیه ها و درمان خانگی و اینا توجه نکن 

من عفونت داشتم به حرف یکی گوش دادم روغن درخت چای استفاده کردم و تو سرکه اینا نشستم زخم دهانه رحم گرفتم چند وقت درگیرش بودم. فقط برو دکتر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تکرر ادرار طبیعیه ولی خارش ممکنه عفونت باشه پیگیری کن برو دکتر

فردا میرم،سردی واژن یکم واسم عجیبه،شما اطلاعی در موردش ندارین؟

برو دکتر حتما به توصیه ها و درمان خانگی و اینا توجه نکن  من عفونت داشتم به حرف یکی گوش دادم رو ...

فردا میرم عزیزم فقط ازینکه داخل واژنمم سرد شده نگرانم

منم دقیقا همین شرایط رو دارم چند روزه تکرر ادرار و خارش  هفته هفده بارداری هستم. دکتر گفت که ...

شما سردی واژن نداری؟نمیدونی از چیه؟

فردا میرم،سردی واژن یکم واسم عجیبه،شما اطلاعی در موردش ندارین؟

نمیدونم دلیلش چیه ولی منم اینجوری میشدم 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»