2777
2789
عنوان

دلم داره می ترکه خدایاااااا

1899 بازدید | 47 پست

دخترم مهد میره امروز شنوایی سنجی شد .گفتن یه گوشش ضعیفه دارم خون گریه میکنم  .دختر نازم دختر باهوشم دختر زیبام دختر م عشقمه رفیقمه .دلم داره منفجر میشه فردا از صبح سرکارم تا ۵ جلسه ام ،فکر نکنم برسم ببرمش دکتر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چرا اینقد خودتو ناراحت میکنی. 

میدونی خیلیا هستن که هر دو گوششون شنوایی نداره؟ 

میدونی خیلیا هستن اصلا نمیبینن

نگران نباش چیز خاصی نیست اونم فقط یه گوششه

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

[QUOTE=325594753]عزیزم چرا اینقد خودتو ناراحت میکنی.  میدونی خیلیا هستن که هر دو گوششون شنوایی نداره؟  می نمیتونم باور کنم ،نمیخوام قبول کنم  .نمیشه آخه چرا

تو خواب هی نگاش میکنم و گریه میکنم .نمیتونم بپذیرم خیلی سخته ،کاش خدا اینکارو دیگه باهام نکنه .سه تا ...

وای منم گریم گرفت 😭خوب میشه بخدا نگران نباش همه چیز چاره داره 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
[QUOTE=325594753]عزیزم چرا اینقد خودتو ناراحت میکنی.  میدونی خیلیا هستن که هر دو گوششون شنوایی ...

اخه چرا گلم 

مشکل جدیی نیست خداروشکر

بخاطر اینکه دلت از یجای دیگه پره رو دخترتم حساس شدی

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
من روحیه ندارم ،من روحم مریضه من دل تنگ بابامم من دل تنگه آجیمم من دلتنگ ننه جونم ام

عزیزم توکل کن به خدا میدونم سخته..بخدا دخترم منم نه سالشه تو دوسال چشماش خیلی ضعیف شد به خانواده شوهرم برده وخود شوهرم یعنی چاره ای ندارم جز صبر کن ه برسه به سنی که بشه عمل کنه...بمیرم عینک اشکال نداره ولی میزنه هیلی ناراحت میشم چشماش گود افتاده