یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
[QUOTE=325594753]عزیزم چرا اینقد خودتو ناراحت میکنی. میدونی خیلیا هستن که هر دو گوششون شنوایی نداره؟ می نمیتونم باور کنم ،نمیخوام قبول کنم .نمیشه آخه چرا
[QUOTE=325594753]عزیزم چرا اینقد خودتو ناراحت میکنی. میدونی خیلیا هستن که هر دو گوششون شنوایی ...
اخه چرا گلم
مشکل جدیی نیست خداروشکر
بخاطر اینکه دلت از یجای دیگه پره رو دخترتم حساس شدی
💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
من روحیه ندارم ،من روحم مریضه من دل تنگ بابامم من دل تنگه آجیمم من دلتنگ ننه جونم ام
عزیزم توکل کن به خدا میدونم سخته..بخدا دخترم منم نه سالشه تو دوسال چشماش خیلی ضعیف شد به خانواده شوهرم برده وخود شوهرم یعنی چاره ای ندارم جز صبر کن ه برسه به سنی که بشه عمل کنه...بمیرم عینک اشکال نداره ولی میزنه هیلی ناراحت میشم چشماش گود افتاده