2777
2789
عنوان

کادوی روز مرد چی می‌خرید ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21247 بازدید | 40 پست
این چی هست اصن

قهوه ساز

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اختلاف بهترین جواب .....😆😆

والاااا

شوهر من کارت هدیه ۵۰۰ تومنی داد اونم بدون هیچ تبریک خشک و خالی. کارت هدیه رو داد دست دخترم بده مامان منم خیلی بهم برخورد. حالا بدبختی تولدشم تو اسفنده.‌‌.. موندم چبکار کنم 

عزیزم یه ماگ خوشگل بخر

شوهرم چن روز دیگه هم تولدشه بنظرتون چی بخرم براش؟؟؟ 

جز ساعت و پیراهن و ادکلن و ریش تراش 

اخه اینارو داره 

کاش میشد مرد بی آنکه مادر بفهمد....... 
[QUOTE=325575906]ماشین ریش تراش میدونم که  قبلی خراب شده وفرصت نکرده هنوز بخره😊😊😊😊[/QUOخوب ...

قربانت🥰🥰

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
والاااا شوهر من کارت هدیه ۵۰۰ تومنی داد اونم بدون هیچ تبریک خشک و خالی. کارت هدیه رو داد دست دخترم ...

هیچی نخر همون کارت هدیه رو بده دست دخترت بگو بده با بابات چقدر خشک رفتار کرده شوهرت ....یعنی چی مردم در حسرت زندگی خوب و بچه هستند بعضیاشم که‌ همه چی دارند با این رفتارها محیط خونه رو دلسرد میکنند 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

شوهرم چن روز دیگه هم تولدشه بنظرتون چی بخرم براش؟؟؟  جز ساعت و پیراهن و ادکلن و ریش تراش  ...

بنظرم برو تویه مغازه چرم فروشی ...بسته به بودجه ات واسش خرید کن...مثلا کیف پول یا کیف مدارک یا کمربند ..کت چرم.کفش چرم....خیلی تنوع دارن و بنظرم یه هدیه ماندگار و شیک هست....من خودم خیلی وسایل چرم واس همسرم خریدم واقعا شیک هستن ....

یه روز خوب میاد

هیچی نخر همون کارت هدیه رو بده دست دخترت بگو بده با بابات چقدر خشک رفتار کرده شوهرت ....یعنی چی مردم ...

دقیقا شوهر من همینطوره با رفتارای سردش آدمو نابود میکنه گاهی. والا همون کارت هدیه ام از،سرش زیاده 

بنظرم برو تویه مغازه چرم فروشی ...بسته به بودجه ات واسش خرید کن...مثلا کیف پول یا کیف مدارک یا کمربن ...

جعبه کیف و کمربند و...  چرم خریدم براش 

کت هم زیاد استفاده نمیکنه

کاش میشد مرد بی آنکه مادر بفهمد.......