2777
2789
چه شوهر خوب و فهمیده ای والا شوهر من اگه بود میگفت حالش خوب نبود حتما یا چمیدونم حرفای چرت و پرت یا ...

اتفاقا شوهر شما کار خوبی میکردن نه شوهر اسی کسی که احترام ما شو نگه نداره 

هیچ زن دیگه ای رو  آدم حساب نمیکنه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

با این جملات صد من یه غاز که مردی که احترام مادرشو نگه نداره 

احترام توروهم نگه نمیداره

ناراحت نشو

والله شوهر من مادرو رو سرش حلوا حلوا میکنه وبخاطرش میخواست منو طلاق بده

خب که چی 

احترام مادر واجبه 

ولی مادری که خودش احترام خودشو نگه نداره

چه انتظاری از بقیه

هرکی بی حرمتی کنه

پای عواقبش هم باید بمونه

چ عروس چ مادرشوهر

دل منم خنک شد

حقش بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر ادم به ادم فحش بده اونقدر سنگین نیست ولی واااااااایی به روزی که بچه ادم به ادم بی احترامی کنه و ...

شاید تو بتونی  با فحش شوهرت کنار بیای ولی من نه

برای چی فحش بشنوم وقتی احترامش دارم این مطلب که گفتی اصلا بجا نبود 

آره خدایش پچه آدم بخواد به مادرش فوش بده بده ولی خب مادرم باید پیش درست تربیت کنه که فوش نده اون دیگه تقصیر مم نبست تقصیر مادر که خودش فوش داده بچشم یاد گرفتم منکه شوهرم بزرگ نکردم 

ولی حداقل دلم گرم شد

حتی از شوهرم تشکر نکردم چون خودش کرد 

ولی فهموند تو شهر غریب من تنها نیستم 

با این جملات صد من یه غاز که مردی که احترام مادرشو نگه نداره  احترام توروهم نگه نمیداره ناراح ...

چقدر قشنگ  بجا گفتی دقیقا میخواستم بگم بر میگرده تربیت بچه توسط مادر 

اما شوهرم پشتم خالب نکرد اینو فهموند تو هر کجای دنیا باشی حتی مادرم بگه بهت تو من پشتتم

ولی خب دوست نداشتم با مادرش دعوا کنه اینا  که اونم بر میگرده به تربیت پچه توسط مادر 

عزیزای دل♥️

اگه مادرشوهرتون حرفی زد ک دلخور شدید

زود عکس‌العمل نشون ندید

یه نفس عمیق بکشید و با لبخند و مادرجون صدا کردنش

فضا رو عوض کنید

بخدا دنیا ارزش این کینه و دلخوری ها رو نداره

بگذر

حداقل به خاطر 

شبایی که‌این مادر 

واسه مراقبت از پسرش تا صبح چشم رو رو هم نذاشت...

دلتونو صاف کنید

گذشت شما بالاتر میبره💕💕

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
چه شوهر خوب و فهمیده ای والا شوهر من اگه بود میگفت حالش خوب نبود حتما یا چمیدونم حرفای چرت و پرت یا ...

ولا ما هم راضی نبودی بره زودی دعوا کنه 

۰ون به سختی هم رسیدم  به سختی زندگیم درست کردیم 

و هنوز کلی مشکلات داریم دیدیم هیچ کس پشتمون نیست

فقط خودمون هستیم 

بخاطر همی دوست نداریم کسی بهمون تو  بگه 

عزیزای دل♥️ اگه مادرشوهرتون حرفی زد ک دلخور شدید زود عکس‌العمل نشون ندید یه نفس عمیق بکشید و با ل ...

اره دقیقا دنیا ارزش نداره ولی بعضی ها آدما نمیزارن زندگی کنیم 

انگار با دلشکستن کارشون درست میشع

ممنون عزیزم دل مهربونی داری  

بهتره بهش بگیم روزیو میبینیم که پسرت بخاطر زنش فحشت میده

من خیلی به چرخیدن روزگار اعتقاد دارم و مطمئنم یروزی این صحنه میاد جلو چشمش.بقول شما یا بوسیله پسرش یا بوسیله خود همین همسر نمک نشناس

من خیلی به چرخیدن روزگار اعتقاد دارم و مطمئنم یروزی این صحنه میاد جلو چشمش.بقول شما یا بوسیله پسرش ی ...

اره 

منم مادرشوهرم خیلی بدرفتاری کرده 

خواهرش خیلی دعوا راه انداخت بین من و شوهرم و خونواده شوهرم اما هیچوقت راضی نبودم بره کتک بزنه بهش میگفتم اگه میخوای حرف بزنی درست بهشون بگو 

البته شوهرمم آدمی نیست که فحش بده البته بده میزنم دهنش چون بابا و مامان مادرشوهرم پدربزرگ و مادربزرگ خودمن (بابا و مامانم دختر و پسر عمو هستن و منم به بابابزرگ مامانم اینا میگم بابابزرگ و مادرشوهرم عمه مامان و بابامه)

یه دهه هشتادی پر انگیزه... صاحب یه دختر کوچولو خوشگل و دلبر🥰 برای خوشبختی خونواده ۳ نفره ما دعا کنید🙂🙂
من خیلی به چرخیدن روزگار اعتقاد دارم و مطمئنم یروزی این صحنه میاد جلو چشمش.بقول شما یا بوسیله پسرش ی ...

آره منم اعتقاد داشتم که سر مادر شوهرم آمد وبی لطفا به شوهرم نگو نمک نشناس چون نمک نشناسی یاد ش داد

2810