2777
2789
عنوان

کیا با تنبلی تخمدان شدید باردار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 42 پست
مرسی عزیزم ایشالا تو هم هر چه زودتر بچه دار بشی. من از اوایل پریودام همیشه عقب می‌انداختم و فکر میکر ...

ممنونم گلم ان شالله

مطمئنی باردار نیستی عزیزم؟

آزمایش بتا دادی؟

منم از همون اوایل عقب مینداختم دکترم رفتم ولی خوب نشدم تازگی باهمین کارایی که انجام میدم و بهت گفتم منظم شدم واقعا اما خب چون منظم اقدام نداریم هنوز باردار نشدم

دوس داری اسم بگو امروز برات گهواره علی اصغر رو تکون بدم گلم داخل تاپیکم هست

اللهم عجل لولیک الفرج❤️
ممنونم گلم ان شالله مطمئنی باردار نیستی عزیزم؟ آزمایش بتا دادی؟ منم از همون اوایل عقب مینداختم دک ...

آره عزیزم دوبار بیبی چک زدم و بعد آزمایش دادم دیشب هم دو تا آمپول پروژسترون زدم حالا هم منتظرم تا پریود شم.

مرسی عزیزم بهت پیام میدم اسممومیگم ممنون میشم برام گهواره رو تکون بدی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم تنبلی تخمدان داشتید؟ چند وقت طبیعی اقدام کردید و نتیجه نگرفتید؟ و با iui چقدر طول کشید؟

من ۹ سال ناباروری داشتم 

تنبلی و پولیپ رحم داشتم 

بار اول از iui نتیجه گرفتم،دخترم الان ۱۸ ماهشه

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
هنوز 20 سالته، چه عجله داری؟ من 33 هسم او اقدامم ولی نمیشه، من چیبگم

خب پنج ساله که ازدواج کردم تا حالا هم واقعا بچه نمی‌خواستم ولی چند وقته عجیب مهرش به دلم نشسته دام میخواد هر چه زودتر باردار بشم. شما چند وقته اقدام کردید؟

گلم من والا به کمک یه خانم دکتری توی روبیکا باردار شدم و به تنبلی ۱۵ساله ام پایان دادم،به شما هم پیشنهادش میکنم

فکر میکنم تنها کسی هست که توی کل ایران این تنبلی لامصب رو کنترل میکنه.

حتما یه صحبتی باهاش بکن به خدا من باهاش نتیجه گرفتم

گروه داشت که فقط ۳۰۰  ۴۰۰ نفر واسه تنبلی و بارداری تحت نظرش بودن و همه درمان شده بودن و خیلی هاشونم باردار شدند،منم توی همون گروه بودم ولی بیچاره دکتره از استرس مریض هاش و وجدان بالاش مریض شد و مجبور شد گروه رو پاک کنه ولی الان کم و بیش با اصرار مریضای تنبلی رو فقط تحت نظر میگیره.

مطمئن باش پشیمون نمیشی

اینم آیدی روبیکاش

Midwiferahimi@

مرسی واقعا ❤️

عزیزم ورزش هم خیلی مهمه.. و واقعا تاثیر داره تو کنترل و کاهش تنبلی تخمدان حتی پیاده روی هم خوبه و نداشتن استرس 

منم تنبلی شدید داشتم متفورمین و اسپیرونولاکتون میخوردم 

حدود ۴ ساله دیگه نمیخورم و رفتم سراغ ورزش 

آخرین بار رفتم سونوگرافی pcod تشخیص ندادن و اقدام کردم الان ۵ هفته باردارم 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ورزش هم خیلی مهمه.. و واقعا تاثیر داره تو کنترل و کاهش تنبلی تخمدان حتی پیاده روی هم خوبه و ند ...

چه اطلاعات خوبی ممنونم ایشالا خدا نی نی تو برات حفظش کنه😍

چه اطلاعات خوبی ممنونم ایشالا خدا نی نی تو برات حفظش کنه😍

ممنونم عزیزم🌸 سنت کمه استرس اینکه باردار نمیشی رو نداشته باش، به خودت برس و اولویت اول سلامتی خودت باشه چون قراره یه نی نی تو دلت رشد کنه پس باید بهترین شرایط رو براش فراهم کنی☺️

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40