2777
2789

دختر من از ۴۰ روزگی خس خس داشت تا دو سالگی یه بار اول دکتر بردم گفت رفلاکسه بیچاره تا دوسالگی داشت بعد کم کم خودش خوب شد 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چاره ای نیست همون قطره بینی رو باید بریزی هیچی شیر نداری؟ اگه در حد چند قطره داری همونو بریز تو ب ...

شیر دارم نمیگیره نارس دنیا آمد همش می‌خوابید مجبور شدم شیشه بدم

چرا پسرم سرفه داشت بعدش دخترم گرفت

پس سرما خورده ببرش دکتر اطفال.پسر منم ۲سال و نیمشه سرما خورده بود فقط سرفه با خس خس شدید سینه داشت و آبریزش بینی که با شربت ازیترومایسین ۱۰۰ و یه شربت سرفه که واسه از بین بردن خلط سینه هم بود که ۳.۴ روز خورد و خوب شد.ببرش پیش متخصص اطفال چون اینجوری بمونی بدتر میشه