2777
2789
عنوان

برای حاجت دلتون سوره مبارکه یاسین میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 39 پست

برای آرامش و رفع عصبانیتشون  سوره ی عصر رو چند بار بخونید

التماس دعا❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

امیدوارم سلامت باشید 🌱 

ازتون عاجزانه درخواست میکنم برای یه مریض 23 ساله ، مبتلا به بیمای استیل یا AOSD دعا کنید .‌

😭این مریض به خاطر یه سری مسائل تنها و دور از خانواده داره با این مریضی‌ دست و پنجه نرم می‌کنه ، ازتون خواهش میکنم اگر رفتید حرم امام رضا ( ع ) یا اگر خواستید دعا کنید ، خدا رو به امام رضا رو به غریبی و غربتش قسم بدید ، ضمانت معجزه و شفای این مریض رو بکنه 😭 امشب شب تولد حضرت امام جواد ، پسر امام رضا هست ، خواهش میکنم امشب با دل پاکتون امام رضا رو به پسرش قسم بدید ...

این بیماری یه بیماری نادر و متاسفانه غیرقابل درمانه ...‌ علت ایجاد بیماری هم نامشخص! 

با شروع بیماری ، بدن به اشتباه به تمام مفاصل خودش حمله می‌کنه و در نهایت باعث ناتوانی جسمی میشه و فرد هرروز درد می‌کشه و هیچ مسکنی اثر نمیکنه . این درد با تب ۳۹ درجه هم همراهه و ممکنه دستگاه عصبی هم درگیر بشه 

ازتون عاجزانه خواهش میکنم دعا کنید ، چون جز خدا هیچ کس قادر به رفع این بیماری نیست . خواهش میکنم از شما ، شاید خدا منتظر صدای شماست تا این آتیش رو برای ما خاموش کنه

ممنونم 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم سلامت باشید 🌱  ازتون عاجزانه درخواست میکنم برای یه مریض 23 ساله ، مبتلا به ...

من دلم خیلی سوخته و شکسته است با چشم گریون و دل خونم براش دعا میکنم که شفای کامل بگیره 

شمام برای طفل معصوم من که سه چهار ماهه داره زجر میکشه دعا کن

بچه ام فقط ۲۰ ماهش بود اینجوری شد

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
خدا شفاش بده عزیزم

ممنونم از لطفتون 💚 ان‌شاءالله حاجت روا باشید 💌 دلتون شاد باشه و سالیان سال در کنار عزیزانتون زندگی کنید 🙏❤️

خواهش میکنم این مریض رو از یاد نبرید و براش دعا کنید 😭🙏