پسرم نزدیک ۱۰ کیلوعه ۱۷ ماهشه قبلا قطره میخورد ولی دارو خانه اینسری شربت داده با سرنگ چند میلی لیتر باید بدم بهش یکی راهنماییم کنه خدا خیرتون بده گیج شدم
❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
داروخانه گفته ۲/۵ سی سی بده ولی اینجا هرکی یه چی میگه موندم بخدا اندازه همون داروخانه رو دادم فعلا ت ...
خب هر کسی یه چیزی می گه چون اونا نمی دونن شربتی که دست شماست چیه دقیقا. شربت استامینوفن هم چند جور داریم. شماکار خوبی کردی به حرف داروخانه گوش دادی. از این به بعد روی جعبه رو بخون قشنگ جدول داره و نوشته برای هر وزنی چه قدر. با سوال کردن اینجا خودت رو گیج نکن. یا اگر هم سوال کردی دقیق عکس دارو رو بگذار.
Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند.
عزیزم خب اشتباه گفته ۱۴ کیلو میشه هر ۶ تا ۸ ساعت بروفن ۴ سی سی استامینوفن میشه ۷ سی سی
نمیدونم. ولی اونطوری دارو دادن ب پسرم همون روز اول تبش قطع شد از فرداش دیگه ندادم بهش
شاید چون تبش خیلی بالا بود گفت ۴ ساعت بدم. اولین بار بود شربت دادم همیشه قطره میدادم میشمردم دوبرابر وزنش. ایندفعه قطره دادم تبش پایین نیومد ترسیدم بردم دکتر ک اینطوری گفت