2777
2789

چه حسی پیدا میکنید؟ منکه دلم میگیره الان تاپیک سال 1390 رو میخوندم همش ساز فیلم هایه دلگیر توگوشم بود 

وقتی به این فکر میکنم کسانی که چند سال پیش در مورد یه مشکل یا یه خوشی حرف میزدن الان کجان و چی شدن یه جوری میشم.  

تاپیکی که هیچوقت یادتون نمیره و خوشتون اومده ازش چیه؟؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس دلگیریه

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

منم دلم میگیره، که چقدر روزا زود میگذرن.الان داشتم یه تاپیکی میخوندم واسه تابستون ۱۴۰۱ بود،الان ۴۰۲ دو ماهش مونده..

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.

یه خانمه بود متاهل و بچه داشت مثل یکی از اعضای فامیل هاش سرطان سینه گرفت مرد روحیه اش خیلی خوب بودش

ولی تموم کرد الان بیش از ده سال از این ماجرا میگذره نام کاربری اش یاد نیست