2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره من خودم هفت سالم بود مادرم میرفت سرکار توخونه تنهابودم باخواهرکوچکم بعد چون نزدیک بود میومد سرمیزد بهمون غذاایناداغ میکردمیرفت

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بستگی به درک و فهم بچه ها داره اگه خوب باشه ۷ 

چون درک اینو داره که نباید کار اشتباهی انجام بده اگه تنهایی نترسه به نظرم پسر ها باید سنشون بالاتر باشه اما دختر ها عاق ترند و این سن خوبه

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

پسرم از ۸ سال و نیم صبح تا ظهر خونه تنها میموند تا ۱۰ اینطورا میخوابید بیدار که میشد صبحونه ای که آماده گذاشته بودمو میخورد بعدم برای خودش فیلم سینمایی میزاشت با خوراکیاش سرگرم میشد تا من برسم

پسر من از ۷سالگی تا یک ساعت میزارم خونه 

البته بیشتراز این می‌تونه ها خودم دلم نمیاد 

درک اینو داره که در رو برا هرکس باز نکنه، طرف اجاق گاز به هیچ وجه نره،تراس نره،حیاط و پله هم نره

فقط میشینه یا با اسباب بازیش بازی میکنه،یا تلویزیون میبینن یا گوشی بازی

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

خیلی بستگی به بچش داره پسر من الان ۷سالشه یه لحظه تنها نمیمونه حتی شبا میگه اگه بغلم نکنی بخوابم خواب بد میبینم😂 ولی پسر کوچیکم خیلی سرتقه میدونم خیلی بهتر از پس خودش برمیاد 

خیلی بستگی به بچش داره پسر من الان ۷سالشه یه لحظه تنها نمیمونه حتی شبا میگه اگه بغلم نکنی بخوابم خوا ...

پسر بزرگتر احیانا فیلم ترسناک یا داستان های ترسناک نمیبینه؟یا دوستاش حرف نمی‌زنند؟

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
پسر بزرگتر احیانا فیلم ترسناک یا داستان های ترسناک نمیبینه؟یا دوستاش حرف نمی‌زنند؟

ن اتفاقا خیلی حساسه هرفیلمی میخاد با ما ببینه میپرسه قبلش ترسناک که نیست؟ روحیه حساس تری داره