2777
2789
عنوان

خانمای شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 2049 بازدید | 122 پست
بله  ممکنه دوستاتون جای باشن که به خاطر کمبود نیرو یا کار زیاد مجبور شده باشن یا توانمند تر از ...

از شما تشکر میکنم که به کوچکترها راهنمایی میدی

باید به جوونها کمک کرد

خدا خیرت بده

از ماست که بر ماست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از شما تشکر میکنم که به کوچکترها راهنمایی میدی باید به جوونها کمک کرد خدا خیرت بده

وظیفه منه به نطرم به غریبه ها کمک کردن بهتره چون به خودی ها هر چی کمک کردیم بعدش نتیجه اش جالب نبوده 

شوهرم یه منشی اورده کارای دفتریش رو انجام بده یه کله گوشی دستشه داره از من میپرسه اون روز رفته به همسرم گفنه من اینا رو درست انجام دادم مشکل مال قبل منه 

اونزمانی که من نیمه وقت کارای همسرمو انجام میدادم 

شوهرم انقدر عصبی شده بود میگفت هنوز یه ماه نشده داره اینطوری زیراب میزنه هنوز بلد نیست تنهایی یه کارایی رو بکنه خداشاهده بلد نبود با پرینتر کار کنه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
وظیفه منه به نطرم به غریبه ها کمک کردن بهتره چون به خودی ها هر چی کمک کردیم بعدش نتیجه اش جالب نبوده ...

بخاطر اینه که آشنا توقع بیشتری داره

بچه های الا خیلی تجربشون کمتره چون دیر وارد بازار کار میشن

من نوشته های شما رو خوندم من با رفتن به این ادارات و سروکله زدن باهاشون تقریبا یه چیزایی بلدم

ولی جوونترها باید تئوری یاد بگیرن

در هر صورت موفق باشید

از ماست که بر ماست
درست ک ماشالا عالیه، پزشکی رو میاری

به معلمی و پرستاری و .‌ علاقه ندارم 

رتبم به هوشبری نخورد 

پزشکی دوست داشتم ولی برام دست نیافتنی شده 

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉
به معلمی و پرستاری و .‌ علاقه ندارم  رتبم به هوشبری نخورد   پزشکی دوست داشتم ولی بر ...

رتبه ات چند شده؟

درصدای کنکورت یادته؟

من یکی از شاگردام دانشگاه ایرانشهر تو سیستان و بلوچستان قبول شد

الان میگن تبلیغ میکنی 

ن بگین عزیزم چق هزینه اش شد میشه بگین همون اول چق سود کردین

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
معلم کلاس اول دبستان 😍😍 ۷میلیون و ۳۰۰

سخت ترین پایه، من مدرسه پژوهش محور درس میدم، از اول تا پنجم زیست فوق برنامه، پیشنهادی داری برا کلاس اولی ها، چه مباحثی و چه مدلی بیشتر باهاشون کار کنم،کلاس اولم اطلاعاتشون  بالاست .

سخت ترین پایه، من مدرسه پژوهش محور درس میدم، از اول تا پنجم زیست فوق برنامه، پیشنهادی داری برا کلاس ...

من مدرسه ام دولتیه امابا بچه هام قرار گذاشتم هر وقت ساکت باشن ی زنگ داریم به اسم اطلاعات عمومی که توش در مورد آناتومی بدن یاد میگیرم بچه هام خیلی دوست دارن ۳۹تا هستن بچه هام