2777
2789
عنوان

خانمای شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 2049 بازدید | 122 پست
والا من ٣٥ سالمه شدید دنبال درآمدم از خونه کار کنم نمیدونم چکارکنم

موفق باشید

بهتره با توجه به مهارت هایی که دارید یه زمینه ای رو انتخاب کنید که درش بتونید یه خدماتی رو ارائه بدید، اگه توی بحث بازاریابی و فن بیان خوب باشید میتونید آنلاین شاپ بزنید و در زمینه پوشش یا خوراکی و اینا فعالیت کنید.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم شاغلید؟

نه من دانشجو ام...

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
موفق باشید بهتره با توجه به مهارت هایی که دارید یه زمینه ای رو انتخاب کنید که درش بتونید یه خدماتی ...

لیسانس زبان دارم ولی علاقه ای ندارم بهش

بازار مالی و فارکس و اینا علاقه دارم ولی اطلاعاتم در حد صفر

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
لیسانس زبان دارم ولی علاقه ای ندارم بهش بازار مالی و فارکس و اینا علاقه دارم ولی اطلاعاتم در حد صفر

بله علاقه مهمه وگرنه در همون زمینه زبان میتونید خیلی کارها انجام بدید.

دوره های خوب و ترجمه شده برای آموزش زیاده مسئله بازارهای مالی واقعا آموزش نیست فقط بحث روانشناسی معامله و سرمایه‌ست...

این جوی هم که نسبت به بازارهای مالی راه افتاده واقعا حقیقت نداره، بازارهای مالی کسی رو پولدار نمیکنه، فقط اگه خودتون سرمایه قابل توجه و مهارت داشته باشید میتونید تا حدی ازش سود بگیرید.

برای کسی که خودش پولدار باشه ترید کردن در مقایسه با اینکه پولتو تو بانک بزاری و سود کمی بگیری حرکت هوشمندانه تریه، و البته اینکه تبدیل سرمایه نقدی به دلار در حال حاضر یکی از الزامات.

من خیلی دوست دارم به درامد برسم ولی نمیدونم چجوری و از چه راهی  خانه دارم و دو تا بچه دارم بای ...

من باهات. گفتم ترید بهترین خودت مدیر خودتی منم دوتا بچه ۷ و یک ساله دارم 

باید آموزش ببینید و تمرین کنید

بله علاقه مهمه وگرنه در همون زمینه زبان میتونید خیلی کارها انجام بدید. دوره های خوب و ترجمه شده برا ...

پس منی که دارم کار میکنم و درآمد دارم چی 

هر کاری باید آموزش ببینی سرمایه بزاری و وقت بزاری و تمرین کنی 

بازار طلا سرمایه خیلی کمتری میخواد با توجه به اینکه بازارش دوطرفه و از ریزش و رشد بازار سود میکنید

لیسانس زبان دارم ولی علاقه ای ندارم بهش بازار مالی و فارکس و اینا علاقه دارم ولی اطلاعاتم در حد صفر

فارکسبه شدت نوسان داره و باید چند سالی وقت بزاری پاش 

چون یک بازار جهانی بورس تهران هم که خدارو شکر همیشه قرمزه 😂😂

اگه میخوای شروع کنی بازار طلا آب شده بهتره

اینم بگم من صفر صفر بودم تو همه چی و ب هاطر معرف منو پذیرفتن

ببین من وقتی یه نیروی رو میارم پیش خودم اول بهش میدم بایگانی کنه اینطوری چشمش اشنا میشه با کاغذها اسم سند ها و زونکن ها رو یاد میگیره 

بعدش مثلا میدم حواله بین انبار بزنه یا یه سری کارای جزی مرحله به مرحله میبرمش جلو شما حداقل 3 ماه باید باشی تا بتونی براورد کنی چقدر چیز یادگرفتی و صد البته که توانایی شما خیلی مهمه 

من نیرو داشتم بعد از یک ماه بایگانی هاش اشتباه بود هنوز 

نیرو داشتم بعد از یک هفته کلی کار تو سیستم بهش دادم انجام بده

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
پس منی که دارم کار میکنم و درآمد دارم چی  هر کاری باید آموزش ببینی سرمایه بزاری و وقت بزاری و ...

من منظورم رو رسوندم.

ادامه ندید، فقط بدترش میکنید.

با این بازارها نا آشنا نیستم خیلی بیشتر از شما تجربه دارم.

ببین من وقتی یه نیروی رو میارم پیش خودم اول بهش میدم بایگانی کنه اینطوری چشمش اشنا میشه با کاغذها اس ...

من یکم ترسیدم چون مثلا دوتا از دوستام از همون اول کار اصلی دادن دستشون🥹

پس بنظرتون فعلا ادامه بدم بعد قضاوت کنم درسته؟🌷

بله 

ممکنه دوستاتون جای باشن که به خاطر کمبود نیرو یا کار زیاد مجبور شده باشن یا توانمند تر از شما باشن 

شما روندتون رو با خودتون مقایسه منید نه دیگران

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................