2777
2789
عنوان

خانمای شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 2049 بازدید | 122 پست
عزیزمی من لیسانس حسابداری دارم یه سال حسابداری کردم بعد اومدم قسمت کارگزینی

یسوال راسته میگن حسابداری که دانشگاه یاد میده به درد کار نمیخوره؟

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یسوال راسته میگن حسابداری که دانشگاه یاد میده به درد کار نمیخوره؟

نه اینکه به درد کار نخوره

ولی فقط ماهیت حسابها رو باید بلد بود و از درس دانشگاه خیلی راحتتره 

چون برنامه داره و همه اطلاعات رو میدی به سیستم

خب عزیزم باید یاد بگیری سود یک ساعت پیشم الان بازار رنج شد اومدم بیرون😎😎😂😂

چند وقته تو این کاری؟

چقد ضرر کردی؟

اسم برنامش چیه؟؟

از کجا دانلودش کنم؟؟

سرمایه اولیش چقده؟؟؟

۲۵ میلیون؟؟؟ ندارم که.😭

niniyar_1@
نه اینکه به درد کار نخوره ولی فقط ماهیت حسابها رو باید بلد بود و از درس دانشگاه خیلی راحتتره  ...

دیگه سوال اخرمه😅🙏

بازار کارش چطوره یعنی تضمینی هست بعد از ۵ سال که وارد دانشگاه شدم به درآمد برسم؟

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉
منم میخوام برای بهمن آزادثبت نام کنم

با سوابق ؟ 

میدونی شهریش چقدره؟

از همه ممنونم 

موفق باشید🌷

چند وقته این کاری؟ چقد ضرر کردی؟ اسم برنامش چیه؟؟ از کجا دانلودش کنم؟؟ سرمایه اولیش چقده؟؟؟ ۲۵ ...

دو میلیون و پونصد 

دانلود نیس اتاق معاملاتی 

برا ضرر باید مدریت سرمایه عالی داشته باشی مثلا من خودم چون ترسو هستم با ۴۰ یا ۶۰ ضرر معامله رو می بندم و منتظر فرصت بعدی میشم

از اول ساله دنبالش م از برج ۷ وارد بازار شدم و کار میکنم

دیگه سوال اخرمه😅🙏 بازار کارش چطوره یعنی تضمینی هست بعد از ۵ سال که وارد دانشگاه شدم به درآمد برسم ...

بازار کار حسابداری مخصوصا برای خانم ها الیه مخصوصا اگه محل زندگیتون به منطقه صنعتی یا فروشگاهی نزدیک باشه 

مخصوصا اگه تخصصی مثل بهای تمام شده یا مالیات داشته باشین 

کسی که قوانین مالیات رو بلد باشه به راحنی با یه مشاوره میتونه کلی درامد داشته باشه 

اینکه بری دانشگاه بعدش بیای بگیی دنبال شغلیم که ماهی 50 تومن درامد داشته ابشم به هیچ جا نمیرسی اگه هدفت اینه نرو دنبالش

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................